Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Mitől jó egy weboldal?

Az online felület rendkívül fontos manapság, így minden cég megpróbál egy olyan jó honlapot összehozni, amely megfogja a látogatót és olyat tud nyújtani nekik, amit a konkurencia esetleg nem. A verseny a honlapok között egyre nagyobb, a cégek egyre többet fordítanak anyagi és a befektetett munka terén is a honlapjukba, ezért fontos tisztában lenni azzal, mitől jó egy weboldal?

Mitől jó egy weboldal?

Az online felület rendkívül fontos manapság, így minden cég megpróbál egy olyan jó honlapot összehozni, amely megfogja a látogatót és olyat tud nyújtani nekik, amit a konkurencia esetleg nem. A verseny a honlapok között egyre nagyobb, a cégek egyre többet fordítanak anyagi és a befektetett munka terén is a honlapjukba, ezért fontos tisztában lenni azzal, mitől jó egy weboldal?

Mi egy jó weboldal célja?

A legfontosabb mindenképp a bizalom egy jó weboldal esetében, hiszen a látogatónak meg kell bíznia az adott cégben, mikor meglátja ennek az online tükröződését, vagyis a weblapot. Akkor beszélhetünk jó weblapról, ha a látogatók több lehetőség közül épp azt választják ki, és attól a cégtől vásárolnak. A cél mindenképp egy ilyen oldal kialakítása. A végső célt mindenképp meg kell határozni még a munka kezdete előtt, hiszen gyakorlatilag mindent ennek kell alárendelni ahhoz, hogy egy jó honlap kialakulhasson.

Sokan még mindig csak a cégük online ismertetőjét látják a honlapjukban. Azonban egy jó weboldal ma már ügyféltermelő és értékesítő is egyben. Az igazán jó weboldalak esetében a leendő ügyfél már konkrét vásárlási vagy megrendelési céllal keresi meg a kiszemelt céget, hiszen a weboldalon látottak és olvasottak már meggyőzték.

Mi szükséges egy jó weboldal eléréséhez?

 • A jó weboldal esztétikus 
  A design az egyik legfontosabb ahhoz, hogy jó weboldalról beszélhessünk, hiszen amikor valaki rákattint egy oldalra, néhány mp alatt eldönti, hogy marad és ezáltal bizalmat kölcsönöz ennek a cégnek, vagy inkább tovább kattint. Ez még azelőtt van, hogy bármilyen terméket, vagy szolgáltatást ismerne a látogató a céggel kapcsolatban, tehát a kinézetre valóban hihetetlenül nagy hangsúlyt kell fektetni. Az ingyenes sablonos honlapok helyett ajánlott egyedi webdesignt készíttetni, mert egy ízléses webdesign bizalmat kelt, és az igényességet tükrözi.
 • A jó weboldal információ gazdag 
  Ezek mellett figyelni kell a tartalomra is természetesen, valamint a folyamatosságra is, hiszen ez akkor lényeges, mikor maradásra bírtuk a látogatót. Az egészet egy professzionális online marketing segítségével kell felépíteni, a technikai hátteret pedig meg kell teremteni és állandósítani kell ahhoz, hogy ez a folyamat gondtalanul, stabilan működhessen hosszú távon is.
 • A jó weboldal keresőoptimalizált 
  Ha nem szeretnénk hosszú távon hirdetésekre költeni, akkor a jó weboldalnak keresőoptimalizáltnak is kell lennie. Hiszen hiába van profin elkészített honlapunk, ha csak kis számú látogató találja meg.
 • A jó weboldal reszponzív 
  Egyre több internetezésre alkalmas eszköz van a piacon, ráadásul a képernyő méretek is merőben eltérnek egymástól. Sokan telefonon interneteznek, mások full-HD monitoron. Ezért egy jó weboldalnak napjainkban responsive-nek is kell lennie.
 • A jó weboldal méret optimalizált
  A szélessávú internet mellett sokan mobil eszközön is böngésznek. Ezért egy jó weboldalnak méret optimalizáltnak kell lenni, hogy minden internet kapcsolatnál gyorsan betöltődjön.
 • A jó weboldal rendszeresen karbantartott
  Egy weboldalon nagyon fontos, hogy az információk mindig naprakészek és aktuálisak legyenek. Ezen felül ajánlatos egy weboldal tartalmát is folyamatosan fejleszteni. Ez a látogatók szemében is pozitívum, de a keresők is előrébb helyezik a rendszeresen karbantartott és folyamatosan frissülő weboldalakat.

Készült: 2015-01-10

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
 • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
 • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
 • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
 • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)