Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Weboldal karbantartás Győr

Amennyiben egy vállalkozás már rendelkezik honlappal, akkor magától értetődik, hogy milyen fontos a weboldal folyamatos karbantartása, naprakészen tartása. A termékek, szolgáltatások iránt érdeklődők gyakran a honlapról gyűjtenek információt, mielőtt személyesen is felkeresik a vállalkozást. Ha a honlapon nem az aktuális információk szerepelnek, az rossz fényt vethet egy cégre. A weboldal karbantartás ezért kiemelten fontos minden cég vagy vállalkozás működésében.

Weboldal karbantartás

Bízza ránk honlapjának karbantartását!

Csapatunk vállalja weboldalak karbantartását, honlapok folyamatos frissítését, meglévő weboldalak javítását, új webes alkalmazások készítését Győrben és Győr környékén, valamint országosan is. A rendszeresen karbantartott weboldalt kedvelik a látogatók, bizalmat kelt az érdeklődőkben, ezért folyamatosan új ügyfeleket hoz. Nem utolsó szempont az sem, hogy a keresők előnyben részesítik azokat a weboldalakat, amelyekkel rendszeresen foglalkoznak.

Weboldal karbantartás szolgáltatásaink

 • Meglévő tartalmak módosítása
  Sokan az interneten keresnek rá egy szolgáltatásra vagy termékre. Ezért a honlap karbantartása, tartalmának folyamatos naprakészen tartása kiemelten fontos a látogatók és a keresők szempontjából. Ha a honlapon lévő adatok, leírások nem felelnek meg a mindenkori állapotnak, annak gyakran elégedetlen érdeklődők lesznek a következményei a megrendelők helyett.
 • Új tartalmak feltöltése
  Egy honlap folyamatos karbantartást igényel. Azok a vállalkozások, amelyek ezt nem veszik elég komolyan, idővel lemaradnak a konkurenciától. A verseny egyre nagyobb a weboldalak között is, hiszen egy jól elkészített, átlátható és keresőoptimalizált honlap termeli a megrendeléseket. Ehhez azonban szükség van a honlap tartalmának folyamatos karbantartására, bővítésére. Fontos az új referenciák, új tartalmak, képek feltöltése is. A rendszeresen karbantartott honlapokat a keresők is előnyben részesítik az elhanyagolt honlapokkal szemben.
 • Képek szerkesztése, optimalizálása weboldalakra
  A honlapok gyors betöltődése miatt szükség van a weboldalon szereplő képek szerkesztésére, optimalizálására. A honlapokon felhasznált képek szerkesztését és optimalizálását profi képszerkesztő programokkal érdemes elvégezni, feltöltéskor fokozottan ügyelni kell a képek keresőoptimalizálására.
 • Új oldalak elkészítése
  A legtöbb vállalkozás szolgáltatásainak kínálata, termékpalettája folyamatosan bővül. Sokszor jobb eredmény érhető el új menüpontok készítésével, mint a már meglévő oldalak bővítésével.
 • Új funkciók fejlesztése
  Egy weboldal életében többször is felmerül az igény, hogy új funkciókkal, webes alkalmazásokkal bővítsék. Csapatunk vállalja meglévő honlapok, weboldalak továbbfejlesztését, webes alkalmazások készítését.
 • Honlap megjelenési hibáinak korrigálása, böngészőfüggetlen webdesign készítés
  Előfordulhat, hogy a különböző böngészők eltérően jelenítik meg ugyanazt a honlapot. Az egyik böngészőben jól megjelenő honlap a másik böngészőben hibákkal jelenik meg. Vegye igénybe böngészőfüggetlen weboldal karbantartási szolgáltatásainkat.
 • Forráskódban szereplő hibák javítása
  A valid, azaz szabványoknak megfelelő honlapkészítés egyrészt a megjelenési hibák elkerülése miatt, másrészt a keresőoptimalizálás szempontjából is fontos. A szabványos weboldalakat a keresőrobotok könnyebben és gyorsabban értelmezik. Honlapkészítéskor ezért mindig szem előtt kell tartani a szabványos weboldal készítést. Vállaljuk weboldalak kódolásában szereplő hibák felderítését és javítását.
 • Weboldal sebességének optimalizálása
  A Kiss Honlapkészítés Győr vállalja honlapok optimalizálását, méretcsökkentését, hogy ügyfeleink weboldalai előrébb kerüljenek a keresőkben.

Hasznos tippek

A honlap frissítésének, karbantartásának jelentőssége
A honlap frissítésének, karbantartásának jelentőssége

Egy honlap elkészültével gyakran a munka nem fejeződik be. Eddig azért dolgoztunk honlapunkon, hogy új látogatókat szerezzünk. Az a tapasztalat, hogy egy látogató még egyszer-kétszer visszatér egy oldalra, amit érdekesnek talált. Ha ezen az oldalon nem talál valami újat, valószínűleg nem fogja többé meglátogatni honlapunkat.

Tovább olvasom »
Tartalomfejlesztés weboldalon
Tartalomfejlesztés weboldalon

Fontos, hogy egy cég megfelelő weboldallal rendelkezzen, hiszen ez az a terület, amelyen a legtöbb új ügyfél megismerheti a szolgáltatásokat, termékeket és magát a céget. Azonban arra is oda kell figyelni, hogy mi alapján állítjuk össze a weblapot, ezt követően pedig hogyan menedzseljük ezt, hiszen minden apró részlet nagymértékben befolyásolja a végeredményt.

Tovább olvasom »
Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
 • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
 • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
 • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
 • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)