Egyedi honlap és webáruház készítés Győr

Adatvédelmi tájékoztató

A REELWEB Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (a továbbiakban: REELWEB Kft.) tiszteletben tartja az Ön adatvédelemhez fűződő jogait és jogos érdekét, így a jelen tájékoztatóban leírjuk, hogy:

A REELWEB Kft. tiszteletben tartja a megrendelői személyhez fűződő jogait; a megadott személyes adatokat bizalmasan, az adatvédelmi jogszabályokkal és nemzetközi ajánlásokkal összhangban, a jelen adatkezelési tájékoztatóban meghatározottak szerint kezeli.

A jelen Adatvédelmi Tájékoztatót közzé tevő és alkalmazó vállalkozás adatai

REELWEB Informatikai és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Rövidített elnevezése: REELWEB Kft.,
Székhely: 8400 Ajka, Kossuth utca 5. földszint 1.,
Cégjegyzékszám: 19-09-514011,
Bejegyző bíróság: Veszprémi Törvényszék Cégbírósága,
Adószám: 23353701-2-19,
Képviseli: Orsó Lajos, ügyvezető (önálló cégjegyzésre jogosult),
Telefon: +36 70 410 1763,
E-mail cím: info@kisshonlapkeszites.hu
Weblap: kisshonlapkeszites.hu

A REELWEB Kft. adatvédelmi tisztségviselőjének neve és elérhetősége

Név: Dr. Glázer Noémi e.v. (jogi tréner/adatvédelmi tanácsadó)
Telefon: +36 31 781 6264
E-mail: drglazer.trening@gmail.com

A REELWEB Kft. az alábbiak alapján (cél, jogalap) gyűjti az adatait

A REELWEB Kft. az alábbi adattípusokat gyűjti:

  1. Vállalati adatok (név, cím, kapcsolattartó személy neve, telefonszám, e-mail cím)
  2. Weblap vagy facebook oldal kezelésére kötött szerződésben vállalat adatfeldolgozási vagy adatkezelési, illetőleg közös adatkezelési tevékenység során az informatikai (webes) felületek kezelése és feldolgozása során tudomására jutott adatok.
  3. Online marketing tevékenység körében tudomására jutott adatok (AdWords, facebook hirdetések, instagram hirdetések, linkmarketing).
  4. Magánszemélyek kapcsolattartásra vonatkozó adatai (vezeték- és keresztnév, cím, telefonszám, e-mail cím)
  5. A megrendelt szolgáltatásra vonatkozó adatok (szolgáltatás,termék neve, ára, kategóriája)
  6. Banki átutalásos vagy online fizetés esetén banki adatok (utalás beérkezési ideje, utaló bankszámlaszáma, utalás összege, annak a számlatulajdonosnak a neve, akitől az összeg érkezett, amennyiben van, az utalás közleménye, vagy a partnerek közötti egyedi azonosító száma)
  7. Közösségi média (például facebook, instagram)
  8. A süti (cookie)-adatok
    A cookie-król bővebben itt olvashat.

Adat

Cél

Jogalap

Név (vezetéknév, keresztnév)

A megrendelt szolgáltatás teljesítéséhez szükséges

Szerződés teljesítése

Ajánlatkérés teljesítéséhez szükséges

Hozzájárulás

Számlázási kötelezettség teljesítéséhez szükséges

Jogszabályi kötelezettség

Telefonszám

Szerződéssel kapcsolatos kapcsolattartás

Szerződés teljesítése (fejlesztési és marketing tevékenység alatt folyamatos egyeztetéshez)

Ajánlatkérés teljesítéséhez szükséges

Hozzájárulás

E-mail

Megrendelt szolgáltatással, termékkel kapcsolatos információcsere és levelezés

Szerződés teljesítése (teljesítés és panaszkezelés)

Ajánlatkérés teljesítéséhez szükséges

Hozzájárulás

hírlevél esetén a hírlevelek megküldése

Hozzájárulás

előzetesen kért reklámüzenet esetén az akciókról és egyéb reklám célú üzenetekről történő tájékoztató anyagok megküldése.

Hozzájárulás

Cím

számla kiállítása

Jogszabályi kötelezettség

kérés esetén számla postai úton történő megküldése

Szerződés teljesítése

szerződéssel kapcsolatos kapcsolattartás

Szerződés teljesítése

Banki adatok

fizetési szolgáltatások biztosítása

Szerződés teljesítése

Jogszabályi kötelezettség (utalásos számla kiállítása)

Termék/szolgáltatás adatok

a megrendelt termék(ek)/szolgáltatás(ok) neve és leírása, ára, a megrendelés teljes költsége, a termék átvételének vagy megküldésének módja, helye, ideje

 

Google+ közösségi oldal a google rendszerébe regisztráltak neve és a google rendszerébe regisztrált személyek google profilja

a REELWEB Kft. termékeinek népszerűsítése

Hozzájárulás

egyedi ajánlatok kihirdetése

termékekre és egyéb kapcsolódó témakörökre vonatkozó érdekességek közzététele
a REELWEB Kft. weboldalainak népszerűsítése

Regisztráció esetén a regisztrációs kódja

a regisztráció során a fiókjához történő hozzáférés biztonságának és titkosságának megőrzése

Hozzájárulás

IP cím

További információ »

REELWEB Kft. weblapjának tűzfalvédelme

jogos érdek

egyéb IP cím bekérés eseténhozzájárulás

Cookie (süti) adatok

Ugrás a süti tájékoztatóra és a süti letiltási felületre »

További információ »

a REELWEB Kft. weblapjának tűzfalvédelme

jogos érdek

személyre szabott reklámok megjelenítésehozzájárulás
a REELWEB Kft. weblapjai használatának biztosítása (például űrlapok kitöltése) érdekébenszerződés teljesítése
a REELWEB Kft. weblapja, illetőleg a szerződés alapján kezelt weblapok tartalmának élvezhetőbbé tétele és fejlesztése érdekébenhozzájárulás

A jogos érdek mérlegelése

Hol hivatkozunk erre?

Kinek az érdekében hivatkozunk erre?

Mi az Ön érdeke (alapvető joga?)

A két érdek súlyozása

Jogos érdek: a REELWEB Kft. jogvita esetén, illetőleg hatósági eljárásokban jogosult az érdekeit és érveit megvédeni, e célból a kezelt adatokat felhasználhatja. Amennyiben Önnek a REELWEB Kft.-vel jogvitája keletkezne, úgy a REELWEB Kft. jogosult az Ön adatait (beleértve valamennyi papír alapú és elektronikus levelezést) jogi képviselőjének (ügyvédjének) is továbbítani.

REELWEB Kft.

Adatai titkossága

A REELWEB Kft. bírósági és hatósági eljárások során köteles és jogosult adatokat kiadni az erre igazoltan felhatalmazott személyeknek. Tekintettel arra, hogy az adatok továbbra sem kerülnek nyilvánosságra (bizalmasan és jogszabályilag szigorúan szabályozva) kerülnek felhasználásra, az Ön jogos érdekét csekély mértékben veszélyezteti.

IP cím

További információ »

Internetprotokoll »

REELWEB Kft. weblapjának, továbbá a REELWEB Kft. weblapjának felhasználói, illetőleg megrendelői adatainak védelme

Adatai titkossága

A REELWEB Kft. az Ön és valamennyi felhasználója személyes adatait kiemelt biztonságú tűzfallal védi, melynek érdekében (a tűzfal) az Ön IP címét érzékeli. Az IP cím érzékelése nélkül a tűzfal nem tudná az adatbiztonsági szerepét betölteni, és a REELWEB Kft. által kezelt adatok adatbiztonsága jelentős támadásnak és jogosulatlan megismerésnek lenne kitéve. A nagy arányú adatvesztés és adatszivárgás elkerülése lényegesebb, mint az IP címének titkossága.

Cookie (süti) adatok

Ugrás a süti tájékoztatóra és a süti letiltási felületre »

További információ »

REELWEB Kft. weblapjának, továbbá a REELWEB Kft. weblapjának felhasználói, illetőleg megrendelői adatainak védelme (tűzfal)

Adatai titkossága

A REELWEB Kft. az Ön és valamennyi felhasználója személyes adatait kiemelt biztonságú tűzfallal védi, melynek érdekében az Ön az Ön gépén sütit (cookie) helyez el. A süti (cookie) elhelyezése nélkül a tűzfal nem tudná az adatbiztonsági szerepét betölteni, és a REELWEB Kft. által kezelt adatok adatbiztonsága jelentős támadásnak és jogosulatlan megismerésnek lenne kitéve. A nagy arányú adatvesztés és adatszivárgás elkerülése lényegesebb, mint az IP címének titkossága.

A REELWEB Kft. az alábbiak szerint használja fel az adatait

  • Termék/szolgáltatás megrendelés felvétele, további telefonos, személyes és e-mailes egyeztetés az igények pontos felmérése érdekében
  • Termék/szolgáltatás reklamációk és panaszok kezelése és ügyintézése.
  • Hozzájárulás esetén elektronikus és postai úton megküldött levélben hírlevél és marketing üzenet megküldése
  • Ügyfélszolgálat biztosítása
  • Tájékoztatás adatvédelmi incidens esetére
  • Facebookon posztok, érdekességek, reklámüzenetek posztolása, kedvelési lehetőség biztosítása
  • Egyedileg kötött szerződésben vállalt kötelezettségként internetes marketing tevékenységek (azaz amikor partnereink részére weblapot építünk vagy kezelünk, továbbá a megbízónk arra szerződött velünk, hogy egy vagy több, általa pontosan meghatározott internetes oldal tekintetében marketing tevékenységet végezzünk vagy koordináljunk. Ennek megfelelően ez a rendelkezés szűken, minden esetben a megkötött szerződések tekintetében értelmezendő. A REELWEB Kft. ez alapján nem épít valamennyi partneradatot tartalmazó központi marketing listát.

A REELWEB Kft. internetes (webes) naplózási tevékenysége

A REELWEB Kft. mind a weblapján mind szerverén naplózza a tevékenységeket. A tevékenységek naplózása azt jelenti, hogy a REELWEB Kft. minden esetben figyeli és figyelemmel kíséri, hogy webes felületén pontosan ki és milyen céllal fért hozzá az adatokhoz.

A REELWEB Kft. az alábbiakat naplózza

  1. az adatkezelési művelettel érintett személyes adatok körének meghatározását,
  2. az adatkezelési művelet célját és indokát,
  3. az adatkezelési művelet elvégzésének pontos időpontját,
  4. az adatkezelési műveletet végrehajtó személy megjelölését,
  5. a személyes adatok továbbítása esetén az adattovábbítás címzettjét.

Az elektronikus naplóban rögzített adatok kizárólag az adatkezelés jogszerűségének ellenőrzése, az adatbiztonsági követelmények érvényesítése, továbbá büntetőeljárás lefolytatása céljából ismerhetőek meg és használhatóak fel.

Az adatkezelés célja: A személyes adatokkal elektronikus úton végzett adatkezelési műveletek jogszerűségének ellenőrizhetősége céljából gyűjti és kezeli a REELWEB Kft.

A naplózási tevékenység jogalapja: jogszabályi rendelkezés írja elő (2011. évi CXII. törvény, azaz az Infórörvény)

A naplótevékenység során rögzített adatokat a REELWEB Kft. az adattörlést követően 10 (tíz) évig őrzi.

A REELWEB Kft. nyilvántartási tevékenysége

A REELWEB Kft. jogszabályi kötelezettsége az adatfeldolgozói és adatkezelési tevékenységéről adatvédelmi nyilvántartást vezetni. A nyilvántartások vezetésének célja a jogszabályi megfelelés és az átlátható működés biztosítása.

A nyilvántartások adattartalma

A REELWEB Kft. a kezelésében lévő személyes adatokkal kapcsolatos adatkezeléseiről, az adatvédelmi incidensekről és az érintett hozzáférési jogával kapcsolatos intézkedésekről nyilvántartást vezet (a továbbiakban együtt: adatkezelői nyilvántartás).

Amennyiben a REELWEB Kft. adatkezelőként kezeli a személyes adatokat, úgy az adatkezelői nyilvántartásban rögzíti

  • az adatkezelő, ideértve minden egyes közös adatkezelőt is, valamint az adatvédelmi tisztviselő nevét és elérhetőségeit,
  • az adatkezelés célját vagy céljait,
  • személyes adatok továbbítása vagy tervezett továbbítása esetén az adattovábbítás címzettjeinek – ideértve a harmadik országbeli címzetteket és nemzetközi szervezeteket – körét,
  • az érintettek, valamint a kezelt adatok körét,
  • profilalkotás alkalmazása esetén annak tényét,
  • nemzetközi adattovábbítás esetén a továbbított adatok körét,
  • az adatkezelési műveletek – ideértve az adattovábbítást is – jogalapjait,
  • ha az ismert, a kezelt személyes adatok törlésének időpontját,
  • a végrehajtott műszaki és szervezési biztonsági intézkedések általános leírását,
  • a REELWEB Kft. által kezelt adatokkal összefüggésben felmerült adatvédelmi incidensek bekövetkezésének körülményeit, azok hatásait és a kezelésükre tett intézkedéseket,
  • az érintett hozzáférési jogának érvényesítését e törvény szerint korlátozó vagy megtagadó intézkedésének jogi és ténybeli indokait.

Amennyiben a REELWEB Kft. adatfeldolgozóként jár el, úgy az általa az egyes adatkezelők megbízásából vagy rendelkezése szerint végzett adatkezeléseiről nyilvántartást vezet (a továbbiakban: adatfeldolgozói nyilvántartás).

Az adatfeldolgozói nyilvántartásban az adatfeldolgozó rögzíti

  • az adatkezelő, az adatfeldolgozó, a további adatfeldolgozók, valamint az adatfeldolgozó adatvédelmi tisztviselőjének nevét és elérhetőségeit;
  • az adatkezelő megbízásából vagy rendelkezése szerint végzett adatkezelések típusait;
  • az adatkezelő kifejezett utasítására történő nemzetközi adattovábbítás esetén a nemzetközi adattovábbítás tényét, valamint a címzett harmadik ország vagy nemzetközi szervezet megjelölését;
  • a végrehajtott műszaki és szervezési biztonsági intézkedések általános leírását.

Az adatkezelési és adatfeldolgozói nyilvántartásokat az adattörléstől számított 10 (tíz) évig megőrizni jogszabályi kötelezettségünk.

A REELWEB Kft. adattovábbítása/partnerei

Adat

Címzett (név szerint)

Címzettek kategóriái és kategória okai

Név
E-mail cím
Telefonszám
Cím
Megrendelt termékért és a szállításért fizetendő összeg (utánvétes fizetés esetén)

Magyar Posta Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Rövidített elnevezés: Magyar Posta Zrt.
Székhelye: Budapest, 1138 Budapest, Dunavirág utca 2-6.
Cégjegyzékszáma: 01-10-042463
Adószáma: 10901232-2-44
Telefon: +36 40 46 46 46

Adatfeldolgozó (postai levelezés esetén a lezárt borítékban található levelek kézbesítése)

Név
Adószám
Cím
Vásárlás összege
Megrendelt termék adatai, mennyisége

Izing Anita Barbara könyvelő

Gastronatura Bt.
HU-2800 Tatabánya,Jegenye u. 12.
Mobil: +36 20 381 8788
Email: konyveles@gastronatura.hu

Kizárólag adatfeldolgozói tevékenységgel ellátott könyvelési feladatok, a vállalkozó könyveléssel összefüggő jogszabályi feladatainak teljesítése érdekében.

Az adatfeldolgozó a szakmai kamarai és egyéb, a tevékenységére vonatkozó szabályok szerint, a REELWEB Kft-vel adatfeldolgozói kiegészítéssel rendelkező szerződés alapján a Nemzeti-Adó és Vámhivatalhoz a REELWEB Kft. meghatalmazottjaként hivatalosan bejelentve jár el.

Név
Számlázási cím
E-mail cím
Adóazonosító jel/ adószám
Számla tartalma (szolgáltatás megnevezése, ellenérték, kiállítás és teljesítés napja, banki átutalásos számla esetén a bankszámlaszám és a számlavezető bank neve)

Számlázz.hu (elektronikus számla kiállítását segítő felhő alapú alkalmazás)

Név: KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (KBOSS.hu Kft.)
Székhely: 1031 Budapest, Záhony utca 7.
Képviselő neve: Stygár-Joó János ügyvezető
Cégjegyzékszám: 01-09- 303201
Bejegyző bíróság: Pest Megyei Bíróság, mint Cégbíróság
Adószám: 13421739-2-41
E-mail: info@szamlazz.hu

Weblapon keresztül elektronikus számla kiállítása, annak elektronikus levélben, illetőleg kérés esetén postai úton történő megküldése

Adatvédelmi tájékoztatója »

Név
E-mail cím
Megrendelőlap adatai
Az elektronikus levelek szöveges, képi- vagy audio tartalmai.

Statisztikai célú adatok az AdWords felületen.

Google LLC (“Google”)

Székhelye: 1600 Amphitheatre
Parkway, Mountain View, CA
94043, Amerikai Egyesült Államok

Adatfeldolgozó az elektronikus levelezés vonatkozásában, adatkezelő a hirdetéskezelő (AdWords vonatkozásában)

Adatvédelmi tájékoztatója »

A REELWEB Kft. weblapjának tartalmai


Ab Plusz Számítástechnikai és Szolgáltató Betéti Társaság (tárhely szolgáltató)

Rövidített elnevezés: AB Plusz Bt.
Székhelye: 2049 Diósd, IV. Béla király utca 48.
Cégjegyzékszáma: 13-06-068037
Adószáma: 21586091-2-13
E-mail cím: abplusz@abplusz.hu
Telefonszám: +36 20 362 6984
Fax.: +36 1 700 2343

Az Ab Plusz Bt. a REELWEB Kft. webes tárhelyét biztosítja, a webes tartalmat nem figyeli, és nem módosítja (kivéve, ha a Hatóság vagy Bíróság jogerősen erre kötelezi), kizárólag a REELWEB Kft. weblapjának elhelyezéséhez biztosít tárhelyet.

Adatvédelmi tájékoztatója »

REELWEB felhőszolgáltatója

  

Név
Bankszámlaszám
Szerződéssel összefüggésben indított utalás vagy bankkártyás fizetés adatai

OTP Bank Nyrt.

Székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16.
Telefonszám: +36 1 473 5000
Fax: +36 1 473 5955

A REELWEB Kft. számlavezető bankja, a megrendelt termék ellenértéke online fizetés vagy banki átutalásos fizetés esetén a REELWEB Kft. bankszámláján kerül jóváírásra. A OTP Bank Nyrt. a vonatkozó hazai jogszabályok, így különösen a pénzintézetekre vonatkozó szigorú előírásoknak megfelelően végzi a tevékenységét, bele értve ebbe az adatkezelést is.

Adatvédelmi tájékoztatója »

Internetes adatok

UPC Magyarország Telekommunikációs Korlátolt Felelősségű Társaság (Internet és telefon szolgáltató)

Adatvédelmi szabályzat

A UPC Magyarország Kft. a REELWEB Kft. internet szolgáltatója, kizárólag adatfeldolgozó tevékenységet végez, fő célja az internet szolgáltatás REELWEB Kft. részére történő biztosítása.

Mobiltelefon adatok (telefonszám, hívás ideje, időtartama, vége, hívások száma)

Vodafone Magyarország Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaság (Mobiltelefon szolgáltató)

Adatkezelési szabályzat »

A Vodafone Magyarország Zrt. a REELWEB Kft. mobiltelefon és mobilinternet szolgáltatója, kizárólag adatfeldolgozó tevékenységet végez, fő célja a mobiltelefon és mobilinternet szolgáltatás REELWEB Kft. részére történő biztosítása.

Facebook és Instagram

Facebook adatkezelési szabályzat »

Instagram adatvédelmi szabályzat »

Hozzájárulás (azzal, hogy Ön ezeknek a rendszereknek a felhasználója, a szabályzatokat Ön elfogadta)

Esetleges további adattovábbítás vagy felhasználás

Hozzájárulás: ha Ön kéri, vagy új adatkezelési tevékenység során a hozzájárulást a REELWEB Kft. megfelelő előzetes tájékoztatás mellett kérte és Ön kifejezetten és tevőlegesen azt elfogadta.

Jogszabályi kötelezettség: az egyes hatósági eljárások során a hatóságok jogosultak a REELWEB Kft.-től adatokat bekérni.

Jogos érdek: a REELWEB Kft. jogvita esetén, illetőleg hatósági eljárásokban jogosult az érdekeit és érveit megvédeni, e célból a kezelt adatokat felhasználhatja. Amennyiben Önnek a REELWEB Kft.-vel jogvitája keletkezne, úgy a REELWEB Kft. jogosult az Ön adatait (beleértve valamennyi papír alapú és elektronikus levelezést) jogi képviselőjének (ügyvédjének) is továbbítani.

Hozzájárulás

Jogszabályi kötelezettség

Jogos érdek

A REELWEB Kft. partnerei által végzett naplózási tevékenység

A REELWEB KFt. fent felsorolt, informatikai rendszereket üzemeltető és használó partnerei- a REELWEB Kft.-hez hasonlóan- informatikai naplózási tevékenységet folytatnak. Kérem, hogy az általuk folytatott naplózási tevékenységre vonatkozó szabályokról, illetőleg a naplózási tevékenységükről szíveskedjenek a partnereknél tájékozódni. A tájékozódás elősegítése érdekében a partnerek elérhetőségét a partnereket felsoroló táblázatban felsoroltuk.

Adatok tárolásának időtartama

Kezdete

Vége

a) Megrendelés adatai

A megrendelés kitöltésének és beküldésének napja

Teljesítés előtt beküldött megrendelések szerződéskötés hiányában 2 (két) hétig kerülnek tárolásra, a szerződéskötés elmaradása esetén véglegesen és visszavonhatatlanul törölve lesznek.

b) Egyszeri szolgáltatási feladat (például egy weblap vagy egy marketing kampány megtervezése)

A megrendelőlap adatai a szerződés teljesítése (azaz a szolgáltatás) után: név, cím, banki fizetés esetén a banki adatok, kiállított számla

link a banki adatokra fentebb

A banki adatok tekintetében a REELWEB Kft. számlavezető bankjánál, OTP Bank Nyrt.-nél tájékozódhat.

Legfeljebb 8 (nyolc) év (igényérvényesítési jog lehetősége és jogszabályi őrzési kötelezettség teljesítésének végső időpontja)

b) Folyamatos szerződéses jogviszonyban állók adatai

Az adatkezelés kezdete az ajánlatkérés beérkezésének napja.

A szerződéses adatokat a folyamatos teljesítéssel járó szerződések lezárását követően Legfeljebb 6 (hat) évig tároljuk (igényérvényesítési jog lehetősége és jogszabályi őrzési kötelezettség teljesítésének végső időpontja)

c) Hírlevélre feliratkozók és elektronikus reklám üzenetet kérők adatai

Adatkezelés kezdete az a nap, amikor hírlevelet vagy elektronikus reklámüzenetet kért.

Addig kap hírlevelet, vagy reklámüzenetet, ameddig a hozzájárulását vissza nem vonja. Ezt a valamennyi általunk küldött leiratkozási linkre kattintva bármikor díjmentesen, könnyen és azonnal megteheti. A leiratkozással a továbbiakban hírlevelet vagy reklámüzenetet nem kap tőlünk, a levelezési listánkból az adatait töröljük.

Ugrás lentebb az elérhetőségekre. »

d) A REELWEB facebook oldalán kezelt személyes adatokAdatvédelmi tájékoztatónk facebook-ra vonatkozó kiegészítése ide kattintva elérhető
e) Weblap fejlesztési és kezelési szerződések alapján kezelt vagy feldolgozott adatokLegfeljebb a partnerszerződés fennállásának időtartamában, az adatgazda ebben az esetben a szerződött partnerünk, a REELWEB Kft. önálló adatkezelésbe az adott adatok tekintetében nem kezd.

Az Ön által a REELWEB Kft. részére küldött elektronikus levél, megrendelőlap, illetőleg a REELWEB Kft. által az Ön részére küldött válaszlevél szöveges, képi vagy egyéb tartalma.

Adatkezelés kezdete az elektronikus levél beérkezésének napja.

Szerződéses szolgáltatással kapcsolatos tartalom:
Legfeljebb 8 (nyolc) év
(igényérvényesítési jog lehetősége és jogszabályi őrzési kötelezettség teljesítésének végső időpontja)

Egyéb tartalom:
2 (kettő) hét, amennyiben a levelezés tartalmilag nem újabb vásárlásra irányul

Facebook

Oldal/bejegyzés kedvelés és egyéb, a facebook által kínált reakciógomb használata esetén az reakció időpontja

Facebook levelezés (messenger) esetén a levél beérkezésének időpontja

Az oldal/bejegyzés nyilvános elérésének időtartama, ezen túl a Facebook adatkezelési tájékoztatójában foglaltak az irányadók

Vásárlással kapcsolatos tartalom:
Legfeljebb 6 (hat) év
(igényérvényesítési jog lehetősége és jogszabályi őrzési kötelezettség teljesítésének végső időpontja)

Egyéb tartalom:
2 (kettő) hét, amennyiben a levelezés tartalamilag nem újabb vásárlásra irányul

Instagram

Oldal/bejegyzés reakció esetén az oldal/bejegyzés kedvelésének időpontja

Az oldal/bejegyzés nyilvános elérésének időtartama, ezen túl az Instagram adatkezelési tájékoztatójában foglaltak az irányadók

Az Ön jogai

Tájékoztatás kérése

Az Ön kérésére a REELWEB Kft. tájékoztatást ad az Önre vonatkozó és a REELWEB Kft. által kezelt, illetve a REELWEB Kft. vagy a REELWEB Kft. által megbízott adatfeldolgozó által feldolgozott adatairól, azok forrásáról, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, az adatvédelmi incidens körülményeiről, hatásairól és az elhárítására megtett intézkedésekről, továbbá - az érintett személyes adatainak továbbítása esetén - az adattovábbítás jogalapjáról és címzettjéről. A tájékoztatásra irányuló feladatait a REELWEB Kft. az Ön kérésének kézhezvételéről számított 14 (tizennégy) napon belül teljesíti.

Tájékoztatás kérése az alábbi módokon lehetséges

A jogai gyakorlását könnyítő űrlap segítségével:

Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:

Papír alapú levélben és személyesen a REELWEB Kft. székhelyére vagy fióktelépre:

  • 8400 Ajka, Kossuth utca 5. földszint 1., (székhely)
  • 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B. II. emelet 6. ajtó (fióktelep)

Telefonon az alábbi számon: +36 70 410 1763 (Orsó Lajos ügyvezető)

A REELWEB Kft. adatvédelmi tisztségviselője útján:

Helyesbítés

Amennyiben Ön vagy a REELWEB Kft. észleli, hogy az általa kezelt személyes adata pontatlan, hibás vagy egyéb okból nem megfelelő, akár az Ön kérésére, akár a REELWEB Kft. saját intézkedése folytán a REELWEB Kft. a hiányos/hibás adatokat pontosítja.

Törlés

Bármikor kérheti személyes adatai végleges és helyreállíthatatlan törlését akkor, ha az adatait az Ön hozzájárulása alapján kezeli a REELWEB Kft. A REELWEB Kft. vagy az Ön jogos érdeke, továbbá a kötelező jogszabályi tárolási és őrzési kötelezettségek teljesítése érdekében történő adatkezelés esetén a REELWEB Kft. nem tudja az Ön adatait törölni.

A REELWEB Kft. az adatkezelés céljának megszűnésével egy időben a személyes adatot törli. Szinén törli a REELWEB Kft. az adatot, ha bebizonyosodik, hogy az adatok kezelése valamely okból jogellenes, illetőleg akkor is ha annak törlését hatóság, vagy bíróság jogerősen elrendeli.

Zárolás

Ön bármikor kérheti, hogy az Ön által a REELWEB Kft. részére megadott adatok egyes részei, illetőleg valamennyi adat tekintetében az adatfeldolgozás korlátozva legyen.

A REELWEB Kft. az adattörlésre irányuló kérelme esetén nem törli, hanem zárolja az adatot akkor, ha az adattörlés az Ön jogos érdekét sértené. A zárolt adatokat a REELWEB Kft. csak addig kezeli, ameddig a zárolásra okot adó cél fennáll, azt követően a zárolt adatok is törlésre kerülnek.

Hozzájárulás visszavonása

Önnek bármikor joga van arra, hogy a személyes adatai kezeléséhez adott hozzájárulását korlátozás és indokolás nélkül visszavonja.

A hozzájárulása hírlevél és elektronikus reklámüzenet esetén a valamennyi önnek küldött hírlevelünkben és elektronikus reklámüzenetünkben megtalálható leiratkozási link segítségével egyszerűen és gyorsan visszavonható.

A hozzájárulás visszavonását továbbá az alábbiak szerint is megteheti

A jogai gyakorlását könnyítő űrlap segítségével:

Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:

Papír alapú levélben és személyesen a REELWEB Kft. székhelyére vagy fióktelépre:

  • 8400 Ajka, Kossuth utca 5. földszint 1., (székhely)
  • 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B. II. emelet 6. ajtó (fióktelep)

Telefonon az alábbi számon: +36 70 410 1763 (Orsó Lajos ügyvezető)

A REELWEB Kft. adatvédelmi tisztségviselője útján:

Hozzáférés az általunk kezelt adataihoz

Ön bármikor jogosult a REELWEB Kft. által kezelt adataihoz hozzáférni, azokkal rendelkezni.

Egyéb (különösen papír alapú) adatkezelések esetén a hozzáférési jogának gyakorlását az alábbi elérhetőségek segítségével gyakorolhatja

A jogai gyakorlását könnyítő űrlap segítségével:

Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:

Papír alapú levélben és személyesen a REELWEB Kft. székhelyére vagy fióktelépre:

  • 8400 Ajka, Kossuth utca 5. földszint 1., (székhely)
  • 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B. II. emelet 6. ajtó (fióktelep)

Telefonon az alábbi számon: +36 70 410 1763 (Orsó Lajos ügyvezető)

A REELWEB Kft. adatvédelmi tisztségviselője útján:

Az adatai kikérése vagy módosítása során- amennyiben a REELWEB Kft. részéről a kérelmező vagy módosító személyét illetően kétség merülne fel- az Ön adatai biztonsága, és az adatainak védelme érdekében a REELWEB Kft. jogosult meggyőződni arról, hogy az adatok kikérése vagy módosítása ténylegesen az Ön döntése. E célból a REELWEB Kft. jogosult Önt egy vagy több elérhetőségén is megkeresni.

Tiltakozás joga

Ön tiltakozhat az adatai kezelése ellen akkor, ha

  • azok kezelésére vagy továbbítására azért kerül sor, hogy a REELWEB Kft. a jogi kötelezettségeit teljesíthesse, vagy
  • az a REELWEB Kft., a REELWEB Kft.-től adatot átvevő személy(ek), illetőleg valamely harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges (kivéve, ha ezt közvetlenül valamely törvény elrendelte), vagy
  • az Ön adatainak felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzésre, közvélemény- kutatásra, avagy tudományos kutatás céljára irányul.

Egyéb speciális jogszabályok erre további egyedi eseteket is meghatározhatnak.

Adatai hordozhatósága

Önnek joga van ahhoz, hogy a REELWEB Kft. által kezelt adatait kikérje, illetőleg- amennyiben ez technikailag is megvalósítható- az adatai harmadfik fél részére történő átadását kérje. Az adatait ebben az esetben- amennyiben az technikailag megoldható- a REELWEB Kft. a kérésének megfelelően akár interneten keresztül továbbítva, akár optikai adathordozóra kiírva biztosítja Ön, vagy az Ön által megjelölt harmadik személy részére.

Az adatai hordozhatósága jogát kizárólag akkor tudjuk biztosítani, ha az Ön adatai a jelen Tájékoztatóban foglaltak szerint még nem kerültek törlésre. Törölt adatok hordozhatóságát biztosítani nem tudjuk.

Az adatai hordozhatóság keretében történő kikérése során- amennyiben a REELWEB Kft. részéről a kérelmező személyét illetően kétség merülne fel- az Ön adatai biztonsága, és az adatainak védelme érdekében a REELWEB Kft. jogosult meggyőződni arról, hogy az adatok kikérése ténylegesen az Ön döntése. E célból a REELWEB Kft. jogosult Önt egy vagy több elérhetőségén is megkeresni.

Az adatai hordozhatóságát az alábbi elérhetőségek segítségével gyakorolhatja

A jogai gyakorlását könnyítő űrlap segítségével:

Elektronikus levél formájában vállalkozó elektronikus levelezési címére írt levéllel:

Papír alapú levélben és személyesen a REELWEB Kft. székhelyére vagy fióktelépre:

  • 8400 Ajka, Kossuth utca 5. földszint 1., (székhely)
  • 2800 Tatabánya, Mártírok útja 81/B. II. emelet 6. ajtó (fióktelep)

Telefonon az alábbi számon: +36 70 410 1763 (Orsó Lajos ügyvezető)

A REELWEB Kft. adatvédelmi tisztségviselője útján:

A Hatósághoz történő panasz benyújtásának joga

Ön az adatkezeléssel kapcsolatos panaszát jogosult a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság részére benyújtani.

Bírósághoz fordulás joga

Ön az adatkezeléssel összefüggésben jogosult bírósághoz fordulni. A perre a Törvényszék illetékes, Ön választása szerint a REELWEB Kft.-vel szembeni keresetlevelét az Ön lakóhelye szerinti bíróság részére is benyújthatja. A kérelmét a bíróság soron kívüli eljárásban bírálja el.

Kártérítés, sérelemdíj

Ön az adatai jogellenes kezelése, vagy az adatbiztonsági követelmények megsértése esetén kérhet kártérítést, illetőleg sérelemdíjat, kivéve, ha azt a REELWEB Kft. adatkezelésén kívüli elháríthatatlan ok idézte azt elő, illetőleg ha a kár vagy a személyiségi jogainak megsértése az az Ön szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából ered.

Az adat forrása

Az Ön személyes adatait a REELWEB Kft. részére

  • az előzetes kalkulációs adatlapot kitöltő személy,
  • a REELWEB Kft. valamely weblapján a regisztrációs adatlapot kitöltő személy
  • Ön
  • az ÖN képviseletében (részünkre is igazoltan) az adatszolgáltatásra is kiterjedő meghatalmazással rendelkező személy szolgáltatja.

Amennyiben a Megrendelés vagy egyéb személyes adat valamely okból (különösen- de nem kizárólagosan- a fiókjai biztonsági problémai, vagy a más adatkezelők által nyújtott védelem hiányossága vagy hibája miatt) nem Öntől érkezett, a REELWEB Kft. ennek észlelése esetén, illetőleg ha Ön jelzi ezt, akkor a kérelmére azonnal törli a jogszerűtlenül a REELWEB Kft. részére átadott valamennyi személyes adatot, kivéve ha az adatok kezelése az Ön, a REELWEB Kft. vagy más személy jogos érdekéből, jogszabályi kötelezettség okán, vagy az Ön vagy más személy létfontosságú érdekéből szükséges.

Adatbiztonság

A REELWEB Kft. minden tőle elvárható módon és rendelkezésére álló technikai eszközzel igyekszik az adatok biztonságát garantálni, ennek érdekében minden szükséges lépést megtesz, ennek körében az adatokhoz való hozzáférést szigorúan korlátozza. A REELWEB Kft. gondoskodik az átadott személyes adatok biztonságáról és mindent megtesz azok megváltoztatásának, jogosulatlan hozzáférésének, nyilvánosságra hozatalának, törlésének, sérülésének és megsemmisülésének megakadályozása és felderítése érdekében. A REELWEB Kft. biztosítja a Önt, hogy adatai a jelen tájékoztatóban foglaltakon túl semmilyen más célra nem kerülnek felhasználásra.

Egyéb rendelkezések

A REELWEB Kft. értesíti Önt arról, ha a jelen Adatvédelmi Tájékoztató valamely tartalmi eleme megváltozik, bővül. E körben ismételten eljuttatja Önnek a teljes Tájékoztató elérhetőségét biztosító adatokat.

Adatvédelemmel kapcsolatos további hasznos oldalak, információk

Adatvédelmi Hatóság honlapja (adatvédelmi jogai, gyakorlatok, állásfoglalások, bejelentések és egyéb tájékoztatás):
http://naih.hu »

Az Európai Adatvédelmi Testület internetes elérhetősége (adatvédelmi jogai, gyakorlatok, állásfoglalások, és egyéb tájékoztatás):
http://ec.europa.eu/newsroom/article29/news.cfm?item_type=1358 »

A Nemzeti Hírközlési és Média Hatóság elérhetősége (reklámokkal, hírlevelekkel, elektronikus reklámmal, elektronikus kereskedelemmel kapcsolatos tájékoztatás és állásfoglalások, egyéb szakmai anyagok):
http://nmhh.hu »

A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság tájékoztatása az elektronikus kereskedelemmel kapcsolatosan:
http://fogyasztovedelem.kormany.hu/node/2704 »

Adatvédelmi tájékoztató letöltése PDF formátumban »

Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink

Kérjük, jelölje be az alábbi négyzetet: