Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Honlap szerkesztés önállóan

A honlap szerkesztés ma már egyszerűbb és könnyebb feladat, mint azt elsőre gondolnánk. A honlap szerkesztés a honlapkészítést követő munkafolyamatok összessége, mely során a honlap oldalait feltöltjük szövegekkel és képekkel. A honlap szerkesztés az adminisztrátori felületnek köszönhetően roppant egyszerű a csapatunk által készített honlapoknál.

Honlap szerkesztés önállóan

Könnyen kezelhető adminisztrátori felület

Igény esetén a Kiss Honlapkészítésnél rendelt honlaphoz egy szerkesztő felületet biztosítunk, melynek segítségével önállóan is szerkeszthető és módosítható a honlap tartalma. A rendszer használata nem igényel komolyabb informatikai ismereteket, de természetesen igény esetén megtanítjuk ügyfeleinket a honlap szerkesztés alapjaira.

Milyen funkciók találhatóak meg az adminisztrátori felületben?

 • Menüpontok létrehozása, szerkesztése és törlése.
 • Egyéni aloldalak létrehozása, szerkesztése és törlése.
 • Hírek/blog bejegyzések létrehozása, szerkesztése és törlése.
 • Webáruházak esetén termékek és termékcsoportok létrehozása, szerkesztése és törlése.
 • Képgaléria létrehozása, szerkesztése és törlése.
 • Rendeléskezelő és készletnyilvántartó rendszer.
 • Online szövegszerkesztő és fájlkezelő.
 • Többnyelvű menürendszert támogató adminisztrátori felület.
 • Professzionális SEO modul (meta elemek szerkesztése).

Honlap szerkesztés lépései

A honlap szerkesztés összesen három egyszerű lépésből áll, az előkészületből, a honlap szerkesztésből és a menüpont készítéséből.

 • A képek előkészítése, szövegek rendszerezése honlap szerkesztéshez
  A honlap szerkesztés első lépésében a rendelkezésre álló szöveges és képi elemeket kell előkészíteni. A szöveges tartalmak rendszerezése és csoportosítása során, valamint a tartalom megfogalmazásakor gondosan ügyelni kell arra, hogy a honlap szövege a keresők elvárásainak és a látogatóknak egyaránt megfeleljen. Amennyiben lehetséges, meg kell keresni a megfelelő tartalmú és minőségű képeket az adott tartalomhoz. Fontos megjegyezni, hogy az előkészítés során nem érdemes a képeket és a szövegeket egy egységes dokumentumba rendezni, hiszen ezt majd a honlap szövegszerkesztőjében kell elvégezni.
 • A honlap szerkesztése
  A honlap szerkesztésekor a gondosan előkészített szövegeket és képeket fel kell tölteni a honlapra. Ezután következhet a honlap tartalom formázása. Ez a beépített online szövegszerkesztő segítségével nem nehezebb, mint egy Word dokumentum elkészítése. Ráadásul itt még további előny, hogy a szöveges elemeket és tartalmakat csak minimálisan szükséges formázni, hiszen az elkészített honlap design minden szöveg formázását elvégzi. Ezáltal a honlap szerkesztés tovább egyszerűsödik, ráadásul így az egységes honlap kinézet is könnyen elkészíthető.
 • Menüpont elkészítése
  A korábban elkészített tartalmat már csak egyszerűen meg kell jeleníteni egy menüpontban. Ehhez csupán a menüpont készítést kell választani, ahol meg kell adni a menüpont nevét, és hogy mely tartalom jelenjen meg az adott menüpontban.

Ezzel a honlap szerkesztés be is fejeződött, ilyen egyszerű a Kiss Honlapkészítés Győr által készített honlapok szerkesztése. Természetesen további tartalmak is létrehozhatóak és megjeleníthetőek korlátlan mennyiségben.


Hasznos tippek

A honlap frissítésének, karbantartásának jelentőssége
A honlap frissítésének, karbantartásának jelentőssége

Egy honlap elkészültével gyakran a munka nem fejeződik be. Eddig azért dolgoztunk honlapunkon, hogy új látogatókat szerezzünk. Az a tapasztalat, hogy egy látogató még egyszer-kétszer visszatér egy oldalra, amit érdekesnek talált. Ha ezen az oldalon nem talál valami újat, valószínűleg nem fogja többé meglátogatni honlapunkat.

Tovább olvasom »
Tartalomfejlesztés weboldalon
Tartalomfejlesztés weboldalon

Fontos, hogy egy cég megfelelő weboldallal rendelkezzen, hiszen ez az a terület, amelyen a legtöbb új ügyfél megismerheti a szolgáltatásokat, termékeket és magát a céget. Azonban arra is oda kell figyelni, hogy mi alapján állítjuk össze a weblapot, ezt követően pedig hogyan menedzseljük ezt, hiszen minden apró részlet nagymértékben befolyásolja a végeredményt.

Tovább olvasom »
Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
 • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
 • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
 • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
 • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)