Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Logótervezés Győr

Az üzleti világ egyik alapköve az egyedi logó, amely által a cég vagy vállalkozás könnyen azonosítható, kitűnik a konkurensek közül. A céges logó minősége nagy szerepet játszik az első benyomás kialakításában, hiszen az ügyfelek és a megrendelők elsőként ezzel találkoznak például a honlapon, a névjegykártyán, vagy a szórólapon. Éppen ezért a logó a céges arculat egyik legfontosabb részét képezi.

Logótervezés

Miért van szükség egyedi logótervezésére?

Az emberek könnyebben emlékeznek egy logóra, mint a szövegre, éppen ezért fontos, hogy professzionális, lehetőleg gyakorlattal rendelkező, szakképzett számítógépes grafikus végezze a tervezést, és a készített logó minőségi legyen. Csapatunk több fontos kritériumot is figyelembe vesz a tervezés során, de milyen egy igazi professzionális logó?

  • A vállalkozásra és annak tevékenységére jellemző, azzal könnyen azonosítható, a vállalkozás célcsoportja számára egyértelmű.
  • Nem nagy és részletes, hanem egyszerű, letisztult és ízléses.
  • Modern, a kor elvárásainak és a trendeknek megfelelő, ugyanakkor időtálló.
  • Pozitív érzelmeket vált ki.
  • Figyelemfelkeltő, könnyen megjegyezhető.
  • Megkülönbözteti a céget vagy vállalkozást a versenytársaktól.

Az általunk készített logók megfelelnek a kor elvárásainak. Csapatunk segítségével a professzionális kivitelezés igény szerint akár a teljes cégarculat elkészítésére is kiterjedhet. Az arculati elemeket a leggyakoribb formátumokban adjuk át a nyomdai és webes felhasználáshoz.

Milyen logótípusok léteznek?

A leggyakrabban használt típus az ikonikus logó, ami többnyire egy tárgy vagy szimbólum ábrázolása, de népszerűnek számít a vállalkozás neve által ihletett szöveges logó is, esetleg a kettő kombinálása. Az elkészült logó azonban logótípustól függetlenül minden területen jól felhasználható, a külső és belső arculat részeként egyaránt funkcionál, a reklámanyagoktól kezdve a levelezésekig mindenhol, ugyanis a logó azonosítja a vállalkozást.

A logótervezés menete

A logótervezés egy konzultációval kezdődik, melynek során a grafikus megkapja a szükséges információkat a megrendelő vállalkozásáról, egyedi igényeiről, elvárásairól, ötleteiről. Amennyiben a megrendelőnek nincs konkrét elképzelése, érdemes teljesen a grafikusra bízni a kreativitást igénylő tervezést. Következő lépésben egy személyre szabott árajánlatot kap ügyfelünk, benne a várható költségekkel kapcsolatos tájékoztatással. Az árajánlat egy logóterv, logókoncepció elkészítését foglalja magában.

A grafikai munka az árajánlat elfogadása után kezdődik, ekkor a kezdeti logótervek, vázlatok már kialakulnak, kiválasztásra kerülnek a színek, méretek, betűtípusok, majd az első terv is akár 5-10 munkanapon belül elkészül. Amennyiben a megrendelő nem teljesen elégedett az átadott tervvel, kérhet korrigálást, változtatásokat. A tapasztalatok azt mutatják, hogy maximum egy-két módosítás elegendő. A végleges logó tulajdonjogával a számla kiegyenlítése után a megrendelő teljes körűen rendelkezik. Az átadás vektoros (tetszőlegesen nagyítható) formátumban történik.

Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)