Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Webdesign tervezés, webdesign készítés Győr

A honlapkészítés egyik legfontosabb része a webdesign, vagy más néven a webgrafika megtervezése és elkészítése. A látogató először a weboldal kinézetét látja, az első benyomást a honlapról a grafikai elemek és a webdesign színvilága nyújtja. A felhasználó egy pillanat alatt eldönti, elégedett-e a honlap kinézetével vagy sem. Ha a látogató egy neki nem tetsző, elhanyagolt webgrafikával találkozik, akkor néhány pillanat alatt el is hagyhatja az adott honlapot.

Webdesign készítés

Milyen egy jó honlap grafikája?

A megfelelően átgondolt, profi kivitelezésű honlap megragadja a látogatót. A webgrafikára is igaz, hogy a legjobb választás az arany középút. Nem szabad túlzásokba esni a tervezés során, törekedni kell a modern elemek beépítésére, de úgy, hogy az ne menjen a felhasználói kezelhetőség és az átláthatóság rovására. A webdesign elkészítésénél szem előtt kell tartani a cég vagy vállalkozás arculatát is, hiszen az online kommunikációban fontos az egységesség és a kreatív figyelemfelkeltő megjelenés.

Egy honlap kinézete, azaz a webdesign akkor megfelelő, ha a látogató számára minden elem egyértelműen elkülöníthető és felismerhető. A menünek, a kapcsolati űrlapnak és a honlap legfontosabb mondanivalójának gyorsan beazonosíthatónak, de egyben szépnek és mutatósnak is kell lennie. Grafikus csapatunk egyedi webdesignt tervez és készít, hogy minden ügyfelünk honlapja megfeleljen a modern trendeknek és a honlapra érkező látogatók elvárásainak.

Hogyan zajlik a webdesign készítés?

Egy személyes vagy telefonos konzultáció keretében megismerjük a készítendő honlap témáját, a megrendelő igényeit és elképzeléseit. Ezek után könnyen meghatározható a honlap hangulata és színvilága. Tanácsainkkal segítjük ügyfeleinket a megfelelő elrendezés kialakításában. A megrendelő kívánságaihoz igazodva profi, nagy gyakorlattal rendelkező számítógépes grafikusaink megtervezik és elkészítik a honlap kezdőoldalát. Az elkészült tervet vagy terveket e-mailben juttatjuk el megrendelőinknek. Ezt követően pár napig lehetőségük van kialakítani saját álláspontjukat a tervezett webdesignról, sőt kikérhetik barátaik, családtagjaik véleményét is. Amennyiben valaki nem 100%-ig elégedett az eredménnyel, természetesen lehetősége van kérni a webgrafika javítását, korrigálását Az elfogadott végleges tervet böngészőfüggetlen formában készítjük el megrendelőink számára. A webdesign programozása a legmodernebb és a régebbi böngészők számára egyaránt megfelel. Az elkészített honlap és a korábban átnyújtott grafikai terv 100%-ban megvalósításra kerül.

További grafikai szolgáltatásaink

A webdesign tulajdonképpen egy gyűjtőfogalom, amibe sok más grafikai elem is beletartozik. A webgrafikához szorosan köthető a tartalom illusztrálása (infógrafika, képek, egyéb saját illusztrációk), webáruháznál a termékképek megfelelő előkészítése, valamint a kezdőlapon elhelyezett slideshow képeinek méretre vágása és elkészítése. Ha az adott weboldal használ bannereket vagy felugró ablakokat, esetleg hírlevelezést, akkor ezek grafikája is a webdesign részét kell, hogy képezze, nem térhet el attól.

Kiemelten fontos, hogy a közösségi oldalakon való megjelenés és az ott felhasznált poszt képek, borítókép és profilkép is szorosan kapcsolódik a webdesign stílusához, hiszen ha a felhasználók a közösségi oldalról egy linken keresztül a honlapra érkeznek, akkor érezniük kell a harmóniát és bizonyosságot arról, hogy a megfelelő oldalra érkeztek.

Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)