Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Banner készítés

A legtöbb honlap tartalmaz valamilyen bannert, vagy más néven reklámcsíkot. A különböző méretű statikus vagy dinamikus bannerek szinte minden weboldalba beilleszthetőek. Csapatunk vállalja kreatív és látványos bannerek készítését szabványos méretekben, vagy akár egyedi méretben is. A banner készítést nagy gyakorlattal rendelkező grafikusaink végzik, akik bármilyen weboldal stílusában el tudják készíteni a banner hirdetéseket.

Banner készítés

A bannerek jól bevált hirdetési eszközök

Bannereket már nagyon régóta használnak az internetes világban, amelyek fő célja az, hogy megragadják a felhasználók figyelmét, és kattintásra, vásárlásra, esetleg valamilyen más interakcióra bírják őket. A bannerek stílusa illeszkedik a honlap grafikájához, tartalmazhat képi vagy szöveges elemeket, esetleg mindkettőt. A banner mérete függhet a tartalomtól, a weboldal szerkezetétől, vagy az egyedi igényektől is.

A leggyakoribb szabványos méretű bannerek a következők: 88*31px, 120*60px, 120*90px, 120*240px, 120*600px, 125*125px, 160*600px, 180*150px, 234*60px, 336*280px, 468*60px.

Természetesen egyedi igényekhez igazodó bannerek tervezését is vállaljuk.

Sok esetben ajánlatos a bannereket többféle méretben is elkészíteni, hiszen vannak olyan weblapok, ahol fekvő, máshol pedig csak álló bannereket lehet elhelyezni. Igény esetén vállaljuk banner analitika (kattintási statisztika) készítését is.

Statikus banner készítés

Nem tartalmaz mozgó elemeket, ezért jobban beleillik a legtöbb honlapba. Ajánlatos a honlap jobb szélére, vagy a tartalom közé beilleszteni. Nem vonja el a látogatók figyelmét a honlap tartalmáról, mégis kiemeli a hirdetés tárgyát. Legjobban az újságokban található hirdetésekre hasonlít.

Dinamikus banner készítés

Az animációkat tartalmazó dinamikus banner teljes mértékben vonzza a honlapra látogatók tekintetét. A dinamikus bannerek az animált szövegek használatával akár több mondatos hirdetési szöveget is megjeleníthetnek. Sok esetben használják a kezdőoldal tetején folyamatosan váltakozó slideshow megvalósításához. Ügyelni kell arra, hogy ne legyen zavaró, és az animációk ne vonják el túlságosan az olvasók figyelmét. Külön probléma lehet, ha a mozgás az oldal betöltődési sebességére is hatással van. Csapatunk kellő körültekintéssel és tapasztalattal vállalja dinamikus bannerek tervezését és böngészőfüggetlen kivitelezését.

Reszponzív banner készítés

A reszponzív bannerek bármilyen eszközön, bármilyen képernyőfelbontáson tökéletesen néznek ki. Csapatunk vállalja animált HTML5 alapú bannerek tervezését és készítését, amelyek a weboldal részeként igazán mutatós és figyelemfelkeltő megoldást nyújtanak szinte minden felhasználáshoz. Legyen szó asztali számítógépről, laptopról, tabletről vagy mobiltelefonról, a hirdetés minden eszközön jól jelenik meg, nem csúszik el és jól olvasható.

Mikor lehet szüksége bannerre?

  • Különleges ajánlat kiemelésekor a főoldalon.
  • Egyedi akciós ajánlatra való felhíváskor.
  • AdWords banner kampány esetén.
  • Kiemelt partnerek megjelenítése a honlapon.
  • Más honlapján megjelenő linkcsere vagy hirdetés esetén.
  • Közösségi oldalakon a cég vagy vállalkozás népszerűsítésekor.
Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)