Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Miért nyissunk webáruházat?

A válság hatásait általában a kiskereskedések szenvedik meg a legjobban. A kisebb üzletekben folyamatosan kevesebben vásárolnak, manapság már a multik is visszaesésről beszélnek. Az üzletek egyre többet kénytelenek akciózni, hogy becsalogassák a vásárlókat, folyamatos az üzletek bezárása. Hová tűntek a vásárlók?

Miért nyissunk webáruházat?

Egyre többen vásárolnak az interneten

A világon egyre többen, egyre több mindent vásárolnak az internetről. Ma már világszerte az eladások 44%-a az interneten keresztül zajlik. Egyes országokban a webshopok forgalma ma már meghaladja a fizikai üzletek forgalmát. Habár itthon a neten vásárolók aránya valamivel alacsonyabb mint a nemzetközi átlag, azonban az elmúlt években a webáruházak piaci részesedése folyamatosan emelkedik hazánkban is.

Mi a sikere a webáruházaknak?

A vásárlók egyre kedvezőbb árakon és a lehető legnagyobb kényelemben szeretnek vásárolni. A webáruházakban forgalmazott termékek ára általában kedvezőbb, mint az üzletekben található termékek árai, ráadásul nem kell igazodni a nyitvatartási időhöz sem.

Mennyibe kerül egy webáruház készítése?

Egy fizikai üzlet nyitásánál lényegesen kevesebbe. Nem szükséges üzletet fenntartani, bérleti díjat sem kell fizetni, és ami a legjobb, egy webáruház idővel automatikusan dolgozik. Hosszútávon sokkal érdemesebb lehet egyes esetekben webáruházat (is) üzemeltetni, mint üzletet. Talán az sem véletlen, hogy az egyik barkácsáruház is elindította a közelmúltban webáruházát.

Készült: 2012-12-20

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)