Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Joomla honlapkészítés

A Joomla ingyenes keretrendszer használatával könnyen és gyorsan megy a honlapkészítés. A Joomla alaprendszer folyamatosan fejlődik, így az egyszerűbb honlapoktól a komolyabb webáruházak és céges honlapok készítésére is alkalmas. A Joomla honlap a rendszer telepítése és beállítása után a magyar nyelvű adminisztrációs felületnek köszönhetően könnyen és gyorsan módosítható, így a honlapkészítés után a honlap karbantartása nem igényel programozói ismereteket.

Joomla honlapkészítés

A Joomla rendszer fejlesztői szerint a Joomla honlap olyan egyszerűen elkészíthető, mint egy program telepítése a számítógépünkre. Sajnos a valóságban a Joomla honlapkészítés nem ennyire egyszerű. Ahhoz, hogy saját Joomla honlapot tudjunk készíteni meg kell ismerni a Joomla rendszer működését és tisztában kell lenni a Joomla működésével.

Joomla sablon készítés

A Joomla honlapkészítésben a rengeteg ingyenes és fizetős sablon használatával egyedi kinézetet kölcsönözhetünk honlapunknak. A tapasztalat azonban azt mutatja, hogy a megrendelőknek az elérhető Joomla sablonok egyike sem felel meg. Vagy túl világos, vagy túl sötét, vagy az elrendezése nem felel meg. Természetesen készíthető a Jommla honlaphoz egyedi sablon is, mely teljes egészében a megrendelő kívánságai szerint néz ki. Ehhez azonban már komolyabb programozói ismeretekre van szükség. A helyesen elkészített Joomla sablon a honlap későbbi karbantartásában is rugalmasan változik, ezért a honlapkészítés után a Joomla honlap később akár szabadon bővíthető.

Joomla honlap bővítése

A Joomla alaprendszer egy komoly céges honlap készítésére is alkalmas, de a több ezer kiegészítőnek hála a Joomla honlap szabadon bővíthető, személyre szabható. Egyedi igények esetén lehetőség van egyedi Joomla komponensek, Joomla modulok és Joomla pluginek készítésére is.

Joomla honlap keresőoptimalizálása

A Joomla honlap ugyanannyira keresőoptimalizálható, mint a többi honlap. Természetesen ehhez tisztában kell lenni a Joomla honlap kezelésével és a keresőoptimalizálással. Amennyiben a Joomla honlapkészítés nem megfelelően történik, akkor a Joomla honlap keresőoptimalizálása valóban nehéz feladat lesz.

Sokak szerint a Joomla honlapkészítés nagy hátránya, hogy a Joomla honlap nem keresőbarát. Ezen általában egy jót szoktam mosolyogni, és a kétkedők kedvéért rákeresek valamilyen kifejezésre. Tapasztalatom szerint a legtöbb esetben találok az első 10 között Joomla honlapot.

Joomla honlapkészítés Győr

A Kiss Honlapkészítés vállalja Joomla honlap készítését, Joomla honlap karbantartását, Joomla egyedi sablon készítését, valamint Joomla honlap keresőoptimalizálását.
Ha Ön Joomla honlapot szeretne, vagy nincs megelégedve Joomla honlapjával, esetleg Joomla honlapját szeretné karbantartani vagy bővíteni keresse bizalommal a Kiss Honlapkészítést.

Készült: 2013-02-20

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)