Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Honlapkészítés ingyen?

Az utóbbi években jelentősen csökkentek a honlapkészítés díjai. Ma már "ingyen" is készíthetünk honlapot, saját magunk is. Azonban az "ingyenes" honlapok tulajdonosai idővel általában rájönnek, hogy milyen hátulütői vannak ezeknek a weboldalaknak.

Honlapkészítés ingyen?

Az ingyenességért cserében általában reklámok jelennek meg weboldalunkon, amelyek hasonló témájú honlapokat reklámoznak mint a miénk, így gyakran elcsábítják nehezen megszerzett látogatóinkat.
A másik kellemetlenség amivel találkozhatunk, hogy legtöbbször egy aldomaint kapunk, melyből azonnal kiderül, hogy ingyenes honlappal, vagy ingyenes tárhelyen lévő honlappal van dolgunk.

Az "ingyenes" honlapoknak azonban a legnagyobb hátránya, hogy ügyfeleink szemében általában visszatetszést vált ki egy ilyen weboldal. Tulajdonosát általában komolytalannak tartják, nem vásárolnak, nem rendelnek ezekről a honlapokról, nem veszik igénybe a honlaptulajdonosok szolgáltatásait. Az ilyen honlapok kevesebb forgalmat hoznak tulajdonosaiknak. Ezt tapasztalatból mondom, több megrendelőmnek volt korábban ilyen weboldala.

Ön mit gondol egy olyan cégről, amelynek honlapja ingyenes tárhelyen van?

Cikkemnek nem célja az ingyenes szolgáltatásokat ajánló cégek negatív reklámja, csupán szeretném felhívni a figyelmet az "ingyenes" honlapok hátrányaira.

Nagyon sok kezdő vállalkozás van, amely nem akar, vagy nem tud fizetni egy professzionálisan elkészített honlapért. Számukra több ingyenes weboldal készítő szolgáltatás is elérhető:

www.hupont.hu
www.5mp.eu

Azonban érdemes előtte jól átgondolni, mennyibe fog később kerülni az ingyenesség, és megéri-e?

Miért érdemes honlapkészítő céget választani?

Bár egy honlap elkészítése első ránézésre egyszerűnek tűnhet, azonban egy rosszul elkészített honlappal többet veszíthetünk, mint amennyit nyerünk. Gondolok itt a keresőoptimalizálásra. Hiába van honlapja, ha csak nehezen találnak rá azok, akikből potenciális ügyfelei lehetnek.

Egy jó weboldal készítő cég egyedi honlapot készít Önnek, keresőbarát kialakításban. Tisztában van a keresőoptimalizálás szabályaival, szakszerű segítséget tud nyújtani.

Készült: 2011-06-08

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)