Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Ingyenes képszerkesztő

Korábban már bemutattam egy ingyenes lehetőséget képszerkesztésre, most egy másik hasonló eszközt fogok bemutatni, amellyel a képszerkesztés nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elvégezhető. Ráadásul ez egy online ingyenes képszerkesztő program, amely bárhonnan elérhető, nincs szükség a program használatához telepítésre, csupán egy webböngészőre. Az eszköz a Pixlr.com-on található Pixlr Editor, mely egy Photoshop-hoz hasonló online képszerkesztő.

Ingyenes képszerkesztő

Ingyenes képszerkesztés online

A Pixlr Editor nagyon hasonlít a Photoshop-ra, kinézetében és használatában is nagyon nagy a hasonlóság. Az eszközök és azok használata is megegyezik a két programban, itt is használhatunk Layer-eket, Tool-okat mint ahogy azt a nagy testvérnél megszokhattuk. A legnagyobb előnye a programnak természetesen az ára, pontosabban az ár hiánya, mivel a Pixlr Editor használata teljesen ingyenes.

A program legnagyobb előnye egyben a hátránya is. Aki ismeri a Photoshopot és használja annak a Pixlr Editor kezelésével sem nem lesznek gondjai. Aki viszont csak most kezd el foglalkozni a képszerkesztéssel annak ezt a programot és a Layerek használatát is meg kell tanulnia. Szerencsére ez nagyon logikus és könnyen megtanulható.

Képmegosztás Facebookra

A Pixlr Editor-ral szerkesztett képet menthetjük saját gépünkre, de akár közvetlenül webre is feltölthetjük. Létrehozhatunk saját képgalériát a Pixlr oldalán is, de a képek közvetlenül menthetőek Picasa képgalériánkba vagy akár a Facebook profilunkba is feltölthetőek.

Összességében egy nagyon jó és nagyon rugalmas program a Pixlr Editor, mely egy komoly alternatívát kínál a webes képszerkesztésben.

Készült: 2012-12-15

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)