Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Webdesign készítés

Az egyedi és stílusos webdesign készítés a weboldal készítés egyik meghatározó eleme. A stílusos webdesign felkelti a látogatók érdeklődését, könnyen megjegyezhetővé teszik a weboldalt, és ha elnyeri a látogatók tetszését akkor weboldalunk jobban is fog teljesíteni. A webdesign készítésbe a színek kiválasztása, a tartalmi elemek átgondolt elrendezése és a tartalom megformázása tartozik.

Webdesign készítés

Tartalmak elrendezése webdesign készítésekor

A legjobb akkor elkészíteni a webdesign-t, miután már elkészültünk a weboldal tervezésével és pontosan tudjuk, melyik oldalra mi fog kerülni. A webdesign készítésekor a tervezett tartalmat így ízlésesen lehet elrendezni. A fontos elemek és mondanivalók a webdesign felső részébe kerülnek, a kevésbé fontosak alulra. A lényeg, hogyha a webdesign tervet készítjük, minden esetben vegyük figyelembe a későbbi használhatóságot is.

A webdesign készítés első lépéseként kijelöljük a fejléc és a menü helyét. A webdesign tervezésekor döntjük el azt is, hogy kapjon-e egy keretet a weboldal, illetve a tartalmak hogyan legyenek elkülönítve egymástól.

Webdesign készítés során hasznát színek

A webdesign színei meghatározzák az egész weboldal stílusát. Ha van logónk, akkor annak színeit a webdesign készítésnél figyelembe kell venni, érdemes a webdesign készítésnél a logó színvilágához illő színeket választani. A webdesign színeinek megválasztásakor azonban fontos a használhatóságot és az olvashatóságot is szem előtt tartani. Érdemes kerülni a sötét hátterű webdesign készítést világos betűtípussal akkor, ha hosszabb szöveges tartalom is fog a weboldalra kerülni. A sötét webdesign általában jól mutat, azonban hamar meg lehet unni és hosszú távon a szemet is bántja. A profi weboldalak design-a csak nagyon ritkán sötét.

Szövegek, tartalmi elemek formázása webdesign készítéskor

Az utolsó lépés a webdesign készítésekor a tartalmi elemek megformázása és a tipográfia (betűtíposok, betűméretek) meghatározása. A második lépésben meghatározott színekhez választhatunk kiegészítő színeket, melyekkel az egyes szövegeket formázhatjuk meg. Ekkor már kezd körvonalazódni a végleges webdesign. Érdemes a kész webdesign tervet néhány napig nézegetni, megszokni.

Webdesign terv megvalósítása

A kész webdesign megvalósítása, azaz a weboldal sablon elkészítése komoly és alapos programozói ismereteket igényel. Figyelembe kell venni a legújabb webes szabványokat, illetve tisztában kell lenni az egyes böngészők közötti különbségekkel is.

Árajánlat kérése webdesign készítésre

Kérjen árajánlatot kötelezettség nélkül webdesign készítésre, meglévő webdesign elkészítésére.

Készült: 2013-03-12

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)