Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Újra divat a blog készítés?

Az elmúlt fél évben új keresési algoritmust vezetett be a Google, melyről ebben a blogban is beszámoltam. A változást a kereső a látogatók jobb kiszolgálása érdekében vezette be, hogy minél relevánsabb, azaz hogy az adott kereséshez a legjobb weboldalakat helyezze előre. A Pingvin (ez az új algoritmus neve) lényegesen megváltoztatta az elmúlt idők keresőoptimalizálási és honlapkészítési szokásait.

Újra divat a blog készítés?

A legfontosabb szempont a rangsorolásnál a tartalom?

A bevezetés óta eltelt idő sok mindenre jó volt, a honlapkészítőknek volt idejük kiismerni az új irányelvet. A honlapkészítéskor eddig is fontos szempont volt a honlap szöveges tartalma. A jól megírt webszöveg eddig is aranyat ért, hiszen nagy részben ez adta el a honlap által kínált terméket vagy szolgáltatást. A jól megfogalmazott webszöveg a változások óta kétszer annyit ér, hiszen a tapasztalatok azt mutatják, hogy a sok és értékes tartalommal bíró honlapok hátrébb szorították a szegényes szöveggel megáldott honlapokat.

Másolt tartalmat ne!

Más weboldalak szövegeinek másolását a törvény bünteti, ráadásul ezt a keresők sem szereteik, a másolt szövegeket tartalmazó honlapokat a keresők is büntetik. Ezért, és persze mert az illem is így diktálja soha ne használjuk más honlapjait sajátunkként.

Honlap tartalom növelés hogyan ?

Régen nagy divat volt a weboldal tulajdonosok körében a blog írása. Az elmúlt években a blogírás vesztett népszerűségéből, azonban ez a trend a Pingvin bevezetése óta megváltozott. A honlaptartalom növelésének egyik legegyszerűbb és legelterjedtebb módja a blog írás. Egy blog sokkal szabadabb, mint a weboldal főoldalai. Itt olyan témákról is lehet írni, melyek nem tartoznak annyira szorosan a honlaphoz. Egy blogban sokkal jobban elkalandozhatunk, olyan témákról is írhatunk, melyek csak részben érintik weboldalunk témáját. Természetesen érdemes olyan témákról írni, melyek kapcsolódnak legfontosabb kulcsszavainkhoz.

Készült: 2012-11-26

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)