Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Saját weboldal készítése

A saját weboldal készítése nem egyszerű feladat, de az interneten fellelhető oktató anyagok és az ingyenes weboldal készítő programok használatával ma már mindenki létrehozhatja saját weboldalát. Természetesen a saját weboldal készítéséhez is szükség van alapfokú ismeretekre, de mindenek előtt kitartásra és szorgalomra lesz szükségünk.

Saját weboldal készítése

Saját weboldal készítése webes weboldal készítőkkel

Ma már léteznek olyan webes programok, melyek kifejezetten weboldal készítésére lettek elkészítve. Ezek a saját weboldal készítők többnyire csak aldomaines weboldal készítésére alkalmasak. Így bár saját weboldalt készítünk, azonban az internet címnek általában nem regisztrálhatunk saját webcímet. További hátrányuk ezeknek a webes weboldal készítőknek, hogy csak előre meghatározott sablonokból választhatunk, saját weboldal kinézetet nem használhatunk, nem készíthetünk. Természetesen lehetnek olyan esetek, amikor ezek a saját weboldal készítő programok megfelelnek igényeinknek.

Saját weboldal készítése CMS rendszerekkel

Sokkal jobb megoldás saját weboldal készítésére a CMS keretrendszerek használata. Ezek a programok általában ingyenesen használhatóak, folyamatosan frissíthetőek, rengeteg kiegészítő használható hozzájuk saját weboldal készítéséhez. Szerencsére a legtöbb weboldal készítő CMS rendszer magyar nyelven is elérhető. Általánosságban elmondható ezekről a rendszerekről, hogy saját weboldal készítésére tökéletesen alkalmasak. Már maguk az alaprendszerekkel is remek saját weboldalakat lehet készíteni, a rengeteg kiegészítővel pedig már minden igényt kielégítő saját weboldal készítésére alkalmasak.

Ráadásul a saját weboldalunknak saját kinézetet is készíthetünk. Akár több ezer sablon közül is választhatunk, vagy a meglévő alap sablonok egyikének átalakításával saját weboldal designt is készíthetünk.

Saját weboldal készíttetése weboldal készítő céggel

Azoknak, akiknek nincs idejük egy több hetes tanulási folyamatot végigcsinálni, vagy egyszerűen csak profi saját weboldalt szeretnének, azoknak a legjobb megoldás, ha saját weboldalukat egy profi weboldal fejlesztő céggel készíttetik el. Mint minden területen, a weboldal készítésben sem lehet ugyanolyan színvonalú saját weboldalat készíteni önállóan, amilyet egy jól felkészült weboldal készítő sok éves tanulás és gyakorlat után el tud készíteni.

Ha Ön saját weboldalt szeretne, elsősorban azt kell eldöntenie, kik lesznek a weboldalára látogatók. Ha csak hobbijának szeretne egy saját weboldalt, akkor jó megoldás lehet az önálló weboldal készítés.

Azonban egy cég saját weboldalát általában leendő és jelenlegi ügyfelei látogatják. Ha a cég saját weboldala nem olyan minőségű, amely megfelel az ügyfelek elvárásainak akkor az első benyomás biztosan nem lesz pozitív.

Készült: 2013-02-14

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)