Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

A honlapkészítés folyamata

Első alkalommal egy személyes megbeszélés alkalmával megismerem vállalkozása tevékenységét, fő profiljait. Ekkor megbeszéljük, mit szeretne elérni honlapjával. Ezt azért fontos már az elején tisztázni, mert teljesen másképp kell elkészíteni egy vállalkozás honlapját, mint például egy önkormányzatét.

A honlapkészítés folyamata

Ha a személyes találkozó nem lehetséges, akkor telefonon, internetes telefonon, vagy e-mailben elmondja elképzeléseit.

A következő lépésben leendő honlapjának szerkezetét alakítjuk ki közösen. Elmondja elképzeléseit, megbeszéljük a menüszerkezetet, melyik oldalra mi kerüljön.
Érdemes már erre az első alkalomra is képeket, szövegeket magával hoznia, amik felkerülnek majd a honlapjára, ezzel is megrövidítve a honlapkészítés idejét.

A honlap tartalma után megbeszéljük, milyen külsőt szeretne honlapjának. A színvilág kialakításakor érdemes kiválasztani néhány képet is, amelyeket a kezdőlapon szeretne elhelyezni.

Végül rátérünk készülő honlapjának kiegészítő interaktív elemeire. Ilyenek lehetnek például bejelentkezés, szavazás, keresés a honlapon, képgaléria, e-mail küldő kapcsolat felvételi űrlap, flash animáció, vendégkönyv, fórum, hogy csak néhányat említsek a teljesség igénye nélkül.

Végezetül árajánlatot adok a honlapkészítésre. Amennyiben elfogadja azt, megbízási szerződésben rögzítjük a megállapodást.

A kért domain-nevet, és a hozzá tartozó tárhelyet megrendelem Ön helyett.

A honlapjára kerülő anyagok átadása után rögtön elkezdem az oldal kinézetét készíteni. Ez több lépcsőben történik. Instrukcióit figyelembe véve alakítom ki honlapjának kinézetét, addig finomítva a wegdesignt, amíg azzal nincs teljesen megelégedve.
A kinézet tervezésével párhuzamosan elkészítem honlapját, annak szerkezetét, menüpontjait, az oldalakat feltöltöm a kapott tartalmakkal.

Amennyiben mindennel meg van elégedve, átadom a frissen elkészült honlapját, hogy annak segítségével megvalósíthassa elképzeléseit.

Készült: 2011-05-31

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)