Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Responsive webdesign készítés

A különböző méretű és felbontású eszközök elterjedésével egyre nagyobb az igény az olyan honlapkészítésre, ahol a weboldal a képernyő méretéhez igazodik. A megoldást a responsive, vagy magyarul a reszponzív webdesign készítés jelenti. Ennek lényege, hogy a honlapon található képek, szövegdobozok mérete és elrendezése a honlapot látogató eszközének képernyőméretéhez igazodik. Legyen szó akár full HD monitorról, akár mobiltelefonról, a responsive webdesignnal készült weboldal minden eszközön a legmegfelelőbb méretben és elrendezésben jelenik meg.

Responsive webdesign készítés

Responsive web design készítés előnyei

  • Az okostelefonok és a tabletek elterjedésével egyre többen böngészik a webet egyedi felbontású eszközökkel. Korábban két megoldás létezett ennek a problémának az áthidalására. Vagy külön weboldal készült az okostelefonok számára, vagy külön mobil alkalmazás. Mindkét esetben igaz, hogy a mobil eszköz számára külön alkalmazást kellett fejleszteni, mely további költségeket jelentett a honlaptulajdonosoknak. A responsive webdesign készítéssel a honlapkészítés költségei csökkenthetőek.
  • A responsive weboldal könnyebben keresőoptimalizálható, nagyobb SEO értékű, hiszen a mutató linkek nem oszlanak meg két külön weboldal között. Ráadásul nem szükséges két külön weboldalt keresőoptimalizálni, ha rendelkezünk külön mobil oldallal.
  • Előny a versenytársakkal szemben, hiszen a legtöbb honlaptulajdonos idehaza még nem ismerte fel a responsive webdesign készítésben rejlő lehetőségeket. Holott a nyugati országokban és az Egyesült Államokban a honlapok túlnyomó többsége már responsive web designnal készül.

Mennyibe kerül a reszponzív weboldal készítés?

Ez természetesen az elkészítendő weboldaltól is függ. Nagyságrendileg elmondható, hogy a responsive weboldal költségei 15-20%-kal magasabbak a hagyományos weboldalakénál. Ez a többlet költség azonban még mindig alacsonyabb, mintha mobil alkalmazást készítenénk a weboldal mellé.

Készült: 2017-06-13

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)