Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Mi tartalmazzon egy honlap kezdőlapja?

Azért van nagy jelentősége egy honlap kezdőlapjának, mert ezzel az oldallal találkozik először a felhasználó. Egy gyakorlott internetező 8-10 másodperc alatt eldönti érdekli-e az oldal tartalma. Amennyiben nem találja meg amit keres, gyorsan továbbáll. Egy rosszul kialakított kezdőlappal potenciális ügyfeleket, megrendelőket veszíthetünk.

Mi tartalmazzon egy honlap kezdőlapja?

Mit ne tegyünk?

Lehetőleg kerüljük a kezdőlapon elhelyezett sablonos köszöntést, vagy bemutatkozást, hiszen ha a látogató egy keresőből érkezik, akkor valószínűleg nem erre kíváncsi, hanem arra a konkrét témára, amire rákeresett. Cégünk bemutatására érdemes ezért egy külön oldalt választani. Ezen bemutathatjuk vállalkozásunkat, gyökereit, kitérhetünk munkatársaink szakképzettségére, tapasztaltságára. Részletesen beszámolhatunk elért eredményeinkről, díjainkról, minősítéseinkről.

A kezdőoldal kialakítása

A kezdőlap kialakításakor két fontos tényezőt kell figyelembe vennünk. Mi az, amit a felhasználónak először szeretnénk megmutatni, és mi az, amit valószínűleg keresni fog a felhasználó a kezdőlapunkon?

Véleményem szerint egy cég honlapjának kezdőlapja akkor megfelelő, ha az áttekinthető, nem túlzsúfolt, abból néhány pillanat alatt kiderül a vállalkozás profilja, szolgáltatása, elérhetősége. Fontos, hogy konkrétan le is legyen írva, mivel foglalkozik az adott cég, mert így a keresők könnyebben tudják kulcsszavakhoz kapcsolni a honlapot.

Egy honlap kezdőoldala a keresőkben is kiemelt jelentőséggel bír, ha minőségi tartalommal töltjük fel, akkor várhatóan jobb helyezést fog elérni honlapunk a keresők találati listáján.

Ha felkeltettük érdeklődését akkor bizonyosan maradni fog, megtekinti további oldalainkat, feliratkozik hírlevelünkre, megnézi képgalériánkat, rólunk szóló külön oldalunkat.

Készült: 2011-06-06

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)