Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Mire jó egy Facebook rajongói oldal?

Az utóbbi fél évben a Facebook közösségi portál sikere töretlen volt, ezért úgy gondolom érdemes ezzel a témával kicsit részletesebben is foglalkozni. A Facebook-on nyilvános oldalt is létre hozhatunk cégünknek, vállalkozásunknak, melyet az is meg tud nézni, aki nem regisztrált felhasználója a közösségnek. Miért érdemes ilyen oldalt létrehozni? Íme néhány válasz a kérdésre.

Mire jó egy Facebook rajongói oldal?

Kapcsolattartás rajongóinkkal

Miután létrehoztuk egy saját oldalt, megoszthatjuk aktuális híreinket, akcióinkat, videóinkat rajongóinkkal. Nem mindenki vásárol azonnal, vagy veszi igénybe szolgáltatásunkat. Érdemes a velünk szimpatizálókkal jó kapcsolatot kialakítani, mert az emberek szívesebben fordulnak ahhoz, akit már ismernek.

Keresőoptimalizálás

Ha rendelkezünk saját weboldallal, és az ott megjelentetett cikkeket osztjuk meg a közösségi portálon, akkor egyúttal honlapunkat is támogatjuk a rá mutató linkekkel. Amennyiben rajongóink is megosztják ezeket saját üzenőfalukon is, a weboldalunkra mutató linkeket megtöbbszörözhetjük.
Természetesen nem érdemes túlzásokba esni, és túl gyakran cikkeket megosztani.

Saját egyedi Facebook oldal készítése

Rajongói oldalunkon belül lehetőségünk van egyedi tartalmak készítésére is a középső oszlopban egyedi kinézettel. Ehhez azonban már webmesteri, honlapkészítői jártasságra van szükség.
Az ilyen egyedileg készített oldalak véleményem szerint nem alkalmasak egy weboldal kiváltására, azonban érdemes ezzel a lehetőséggel is élni.

A Kiss Honlapkészítés vállalja Facebook rajongói oldalak készítését

Tekintse meg a Kiss Honlapkészítés oldalát a Facebook-on: www.facebook.com/kisshonlapkeszites

Készült: 2011-06-15

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)