Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

Változás a .hu domain név regisztrálásának menetében

2011 június 1-től jelentősen felgyorsul a magyar .hu domain nevek regisztrálásának folyamata. A legjelentősebb változás, hogy megszűnik a 14 napos várólista. A .hu domain név a regisztrálást követően azonnal használhatóvá válik.

Változás a .hu domain név regisztrálásának menetében

Az első 8 napban továbbra is meghirdetésre kerül a domain név a regisztrálás után. Amennyiben a regisztrálás ellen senki nem emel kifogást, 8 nap után a .hu domain név végleges bejegyzésre kerül.

A másik lényeges változás, hogy a prioritás rendszere megszűnik. Ezentúl a vállalkozások már nem tudják a nevükkel megegyező .hu domain nevet már nem tudják elsőbbséggel regisztrálni.

A .hu domainek felmondási rendszere nem változik. A felmondást követő 61-ik naptól van lehetőség a már felmondott domain újbóli regisztrálására.

A változásokat figyelembe véve talán érdemes újragondolni a honlap készítő cégeknek egy új weboldal készítésének a menetét.
A jövőben talán érdemesebb lesz először a tartalomra koncentrálni, és csak azután a webdesign-ra. Hiszen ha egy új weboldal készítésekor már elkészült a szerkezet és a tartalom, azonnal regisztrálható a honlap a keresőkben, mivel a domain név már aktív. A keresőknek úgyis szükségük van némi időre, amíg indexelik a honlapot, és megjelenítik a találati listájukon. Ez idő alatt elkészíthető a webdesign, befejezhető a weboldal.

Készült: 2011-06-23

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)