Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

A Google keresési szokások

Annak, aki weboldalt üzemeltet nem árt tisztában lenni az emberek keresési szokásaival. Az a weboldal tulajdonos, aki tudja hogyan működnek a keresési szokások a Google-ban, az nagy előnyben van a konkurenciáival szemben, hiszen weboldalát a keresési szokásoknak megfelelően tudja alakítani. Az elmúlt időkben jelentősen megváltozott az emberek információszerzési szokásai. Ez a Google által kiadott év végi jelentésekből és a nyilvánosságra hozott adatokból pontosan látható.

A Google keresési szokások

Egyre több mindent keresünk a neten

Az emberek az információk megtalálására egyre gyakrabban használják a keresőket. Minden évben több, mint 1000 milliárd keresőszót használunk világszerte. Ráadásul minden száz kifejezésre jut 15 olyan keresőszó vagy kifejezés, amelyre korábban még senki nem keresett. Míg korábban más médiumok, a televíziók és az újságokvoltak a vezetők, addigra ma már az emerek inkább a Google keresőjében keresnek egy adott információra. Mára már kijelenthető, hogy a Google alapvetően megváltoztatta világunkat.

Miért készítsünk weboldalt?

Az egyre több keresés mára már elengedhetetlenné tette a vállalkozások számára, hogy weboldalakat készíttessenek és üzemeltessenek. Annak a cégnek, akinek nincs honlapja ma már komoly hátrányban van versenytársaival szemben. Kínáljon akár terméket, szolgáltatást vagy bármi mást.

Készült: 2013-01-10

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)