Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

A sikeres weboldal 4 titka

Lehet mellébeszélni, de minden céges weboldalnak egyetlen célja van, az értékesítés. Termékeket, szolgáltatásokat szeretnénk eladni. Ha jó a weboldalunk, akkor többet fogunk vele keresni. Egy rossz weboldallal azonban lehetséges megrendelőket fogunk veszíteni.

A sikeres weboldal 4 titka

A továbbiakban megosztom Önökkel a sikeres weboldal 4 titkát, amelyeket már egy honlap tervezésekor és készítésekor is érdemes figyelembe vennünk.

 • 1. Legyen egy jó termékünk
  Ha weboldalt szeretnénk készíttetni, akkor bizonyára rendelkezünk egy vagy több termékkel, szolgáltatással. Fontos, hogy amit érékesíteni akarunk, azt emeljük ki valami miatt a konkurensek termékei közül. "Az emberek nem terméket akarnak vásárolni, hanem megoldást a problémájukra." Mondják ezt neves marketing szakemberek. Mutassuk be tehát, milyen haszna, előnye van abból, ha tőlünk rendel, vásárol. Különösen igaz ez egy újfajta termék, szolgáltatás bemutatásakor.
 • 2. Értékes látogatók szerzése a weboldalra
  Általában nem a sok látogató a lényeg, ha egy weboldalunk van. Nekünk az értékes látogatók a fontosak, akiket érdekel az a termék vagy szolgáltatás, amit kínálunk. Hiába van napi több száz látogatónk, ha senki nem rendel, illetve vásárol tőlünk. Törekedjünk ezért az áttekinthetőségre és a közérthetőségre egy honlap készítésekor.
 • 3. Felhasználóbarát weboldal kialakítás
  A legtöbb internetező az egyszerű, könnyen áttekinthető weboldalakat kedveli. Nincs idejük és türelmük keresgélni. Hiába vannak értékes látogatóink, ha gyorsan továbbállnak, mert nem találják meg azt, amit keresnek. Értékes látogatókat legkönnyebben keresőoptimalizálással és Google AdWords hirdetési kampánnyal szerezhetünk.
 • 4. Megfelelő webszöveg.
  Az a tapasztalatom, hogy általában a jó webszöveg írásánál akadnak el a honlap tulajdonosok. Ez nem meglepő, hiszen ez egy komoly felkészültséget igénylő összetett feladat. Pedig csak a megfelelően megírt webszöveggel tudjuk felkelteni a látogatók érdeklődését. Bővebben a webes szövegírásról egy korábbi cikkemben olvashat.

Egy jó értékesítési weboldal elkészítése komoly felkészültséget és sok munkát igényel. Ha bizonytalanok vagyunk, kérjük inkább szakember segítségét, a befektetésünk később kamatosan megtérül.

A Kiss Honlapkészítés a weboldal készítés mellett vállalja weboldalak keresőoptimalizálását, weboldalak szövegírását, AdWords hirdetési kampányok lebonyolítását is.

Készült: 2011-08-04

Kapcsolódó hírek, hasznos tippek


Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
 • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
 • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
 • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
 • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)