Egyedi honlap és webáruház készítés Győr | Tatabánya | Budapest

weblapszerkesztés

Az 5 legjobb weblapszerkesztő
Az 5 legjobb weblapszerkesztő

A weblapszerkesztéshez több programot is használhatunk, de hogy melyiket miért érdemes használni? Egyes webmesterek a közvetlen forráskódú weblapszerkesztést részesítik előnyben, sok weblapkészítő azonban a design módú WYSIWYG weblapszerkesztő programokat kedveli. Ezekkel az eszközökkel akár kezdők is elkezdhetik a weblapszerkesztést gyakorolni. Ebben a leírásban bemutatom az öt legkedveltebb és legelterjedtebb weblapszerkesztő programot.

Tovább olvasom »
Ékezetes betűk, karakterek készítése, pótlása fontoknál
Ékezetes betűk, karakterek készítése, pótlása fontoknál

Az előző írásaimban memutattam, hogyan használjunk honlapkészítéskor egyedi betűtípusokat, valamint hogyan árnyékoljunk szövegeket CSS3 technikával.Azonban ezek a honlapkészítési technikák mit sem érnek ha olyan font fájlt választunk, amelyben nincsenek meg a speciális magyar karakterek. Ekkor ugyanis a webtárhelyen nem található karaktereket a webböngészők automatikusan az alapértelmezett betűtípussal helyettesítik. Ebben a részben bemutatom, hogyan lehet egy font fájlban a hiányzó karaktereket gyorsan és egyszerűen pótolni.

Tovább olvasom »
Mobilra optimalizált weboldal készítés
Mobilra optimalizált weboldal készítés

Az okostelefonok elterjedésével, valamint a mobilinternet egyre gyakoribb használatával felmerül az igény, hogy weboldalunkat optimalizáljuk a mobillal netezők részére is. Amíg a vezetékes internetek sebessége lehetővé teszi a nagyobb méretű weboldalak gyors betöltődését, a mobilinternet még gyerekcipőben jár.  

Tovább olvasom »
Stock fotók vásárlásának menete
Stock fotók vásárlásának menete

Mi a stock fotó? Egy szép weboldal elkészítéséhez szükségesek szép, professzionális fényképek. Mivel az interneten található képek többségét szerzői jog védi, ezért egy honlap készítésekor nem tölthetünk le és nem használhatunk fel csak úgy bármilyen képet.

Tovább olvasom »
Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink
  • Központi iroda: 2800 Tatabánya, Ifjúság utca 20. fsz/2.
  • Ügyfélfogadási idő: Hétfő - péntek: 09:00 - 15:00
  • E-mai: info@kisshonlapkeszites.hu
  • Telefonszám: +36 34 746 458 (ügyfélfogadási időben)