Egyedi honlap és webáruház készítés Győr

látogatottság növelés

2013-11-04
A több honlapoldal előnyösebb?
A több honlapoldal előnyösebb?

 Az utóbbi időben kis hazánkban is exponenciálisan nő a honlapok száma. A vállalkozások sok esetben akár több honlapot is üzemeltetnek, ezáltal egyes kulcsszavakra sokkal nehezebb előrébb kerülni, mint pár évvel korábban. A konkurenciák közötti verseny az online világban is kiélesedett, a keresőoptimalizálás egyre nagyobb szerepet kap a honlapkészítéskor. A korábban néhány menüpontból álló honlapok sok esetben még jól szerepelnek, azonban a frissen készült honlapok meglehetősen gyorsan kerülnek előre, visszaszorítva így a korosabb honlapokat.

Tovább olvasom »
2013-01-03
Mitől lesz sikeres a weboldalam?
Mitől lesz sikeres a weboldalam?

Munkámból adódóan gyakran találkozom olyan weboldalakkal, amelyek felett már jócskán eljárt az idő. Az utóbbi időben egyre több weboldal tulajdonos keres meg, akik a weboldalukat szeretnék kicsit felfrissíteni. Gyakran ezek a weboldalak korábban mindenfajta koncepció nélkül készültek, már az elkészítés idejében sem foglalkoztak velük megfelelően, és az idők folyamán a legnagyobb frissítésnek a telefonszám aktualizálása számított. Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalunk? Erre adok most röviden választ.

Tovább olvasom »
2011-07-17
6 Technika weboldal látogatottság növelésére
6 Technika weboldal látogatottság növelésére

Sok új weboldal tulajdonos szembesül azzal a problémával, hogy a frissen elkészített honlapjára nem nagyon érkeznek látogatók.A továbbiakban 6 olyan egyszerű fogást mutatok be, mellyel megtöbbszörözhetjük látogatóink számát.

Tovább olvasom »
Kérjen egyedi árajánlatot!

Az ajánlatkérés kötelezettségektől mentes, csapatunk maximum 48 órán belül válaszol minden beérkező üzenetre. Munkáinkra szerződéses garanciát vállalunk, nem tűnünk el, ügyfeleink bízhatnak bennünk és számíthatnak ránk.

Bízza ránk Ön is webes ügyeinek intézését!

További elérhetőségeink