Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Responsive webdesign készítés

A különböző méretű és felbontású eszközök elterjedésével egyre nagyobb az igény az olyan honlapkészítésre, ahol a weboldal a képernyő méretéhez igazodik. A megoldást a responsive, vagy magyarul a reszponzív webdesign készítés jelenti. Ennek lényege, hogy a honlapon található képek, szövegdobozok mérete és elrendezése a honlapot látogató eszközének képernyő méretéhez igazodik. Legyen szó akár full HD monitorról, vagy mobiltelefonról, a responsive webdesignnal készült weboldal minden eszközön a legmegfelelőbb méretben és elrendezésben jelenik meg.

Responsive web design készítés előnyei

igenAz okostelefonok és a tabletek elterjedésével egyre többen böngészik a webet egyedi felbontású eszközökkel. Korábban két megoldás létezett ennek a problémának az áthidalására. Vagy külön weboldal készült az okostelefonok számára, vagy külön mobil alkalmazás. Mindkét esetben igaz, hogy a mobil eszköz számára külön alkalmazást kellett fejleszteni, mely további költségeket jelentett a honlap tulajdonosoknak. A responsive webdesign készítéssel a honlapkészítés költségei csökkenthetőek.

igenA responsive weboldal jobban keresőoptimalizálható, nagyobb SEO értékű, hiszen a mutató linkek nem oszlanak meg két külön weboldal között. Ráadásul nem szükséges 2 külön weboldalt keresőoptimalizálni, ha rendelkezünk külön mobil oldallal.

igenElőny a versenytársakkal szemben, hiszen a legtöbb honlap tulajdonos még nem ismerte fel a lehetőségeket idehaza a responsive webdesign készítésbe. Holott a nyugati országokban és az Egyesült Államokban a honlapok túlnyomó többsége már responsive web designnal készül.

Mennyibe kerül a reszponzív weboldal készítés?

Ez természetesen az elkészítendő weboldaltól is függ. Nagyságrendileg elmondható, hogy a responsive weboldal költségei 15-20%-al magasabbak a hagyományos weboldalakénál. Ez a többlet költség azonban még mindig alacsonyabb, mintha mobil alkalmazást készítenénk a weboldal mellé.

Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Kiss Honlapkészítés Győr

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com