Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Keresőoptimalizálás Győr

Keresőoptimalizálás Ma már az internetes keresőket (mint például a Google) nagyon sokan használják arra, hogy szolgáltatásokat, termékeket keressenek. Felmérések szerint a felhasználók a találati lista első oldaláról választanak. Ha az Ön honlapja nem szerepel ezen találatok között, sajnos potenciális ügyfelektől, és így jelentős bevételkieséstől esik el.

Amennyiben én készítem honlapját, egy alapszintű keresőoptimalizálást is kap hozzá. Már a weblapok tervezésekor és készítésekor figyelembe veszem a keresőoptimalizálás írott és íratlan szabályait, a készített honlapjaim mindig kereső optimalizáltak.

Vállalom kész honlapok keresőoptimalizálását is, amelyeknek így jelentősen megnőhet a látogatottsága.

Mikor keresőoptimalizáltassam honlapomat?

 • ha növelni akarja látogatottságát
 • ha honlapját az internetes keresőkben csak nehezen lehet megtalálni
 • ha a konkurens cég honlapjának nagyobb a látogatottsága, mint az Ön honlapjának
 • ha a kiválasztott kereső szavakra nem az első három helyezett között szerepel

A felmérések szerint a keresők találati listájának első három helyezettjére kattintanak leggyakrabban az internetezők, ezeket az oldalakat látogatják a legtöbben. Ha az Ön honlapja nem a képzeletbeli dobogó valamelyik fokán helyezkedik el, akkor erősen ajánlott honlapját keresőoptimalizáltatni a több látogató, és az így szerezhető több ügyfél, megrendelő reményében.
A keresőoptimalizálásnak számtalan engedélyezett módszere van, ami Önnek nem kerül plusz költségébe, csupán egy jó szakember kell hozzá.
Referencia munkáim önmagukért beszélnek. A kiválasztott kulcsszavakra sikerült első oldali helyezéseket elérnem. Ön hogyan talált az oldalamra?

Sokat költött a honlapjára, de nem szerepel jól a keresőkben? Nem az elvárt eredményeket hozza?
Keressen bizalommal !
Vállalom honlapok keresőoptimalizálását, látogatottság növelését.

Keresőoptimalizálásról bővebben

Google keresőoptimalizálásA keresőoptimalizáláshoz először az internetes keresők működését kell megértenünk. Az olyan keresőoldalak, mint például a Google is, folyamatosan látogatják az interneten található honlapokat, és végigolvassák azokat. Az így kiolvasott adatokat saját adatbázisukban tárolják el. Amikor egy internetes keresőben egy kulcsszóra rákeresünk, tulajdonképpen a keresőoldal adatbázisában végzünk lekérdezést.
Mivel az un. keresőrobotok (melyek a honlapok kódjait olvassák) ma még nem képesek minden adatot értelmezni, ezért a honlapok fejlesztésénél ezt is figyelembe kell venni. Ezt hívjuk keresőbarát kialakításnak. Ez tulajdonképpen a keresőoptimalizálás első, és legfontosabb lépése.
(Azok a honlapok, amelyeket én készítek, mindig keresőbarát kialakításúak.)

A keresők találati listájában elért helyezés azonban egyéb más tényezőktől is függ. Ilyen például az, hogy mennyi, és milyen minőségű tartalommal töltjük fel honlapunkat. A tartalom minősége jelen esetben azt jelenti, mennyire illik a honlapunkhoz. Mint már említettem, a keresőrobotok ezt a tartalmat olvassák. Minél jobbnak ítélik a honlapunk tartalmát, annál jobb helyezéseket érhetünk el a találati listákon.

A honlapunkra mutató linkek, külső hivatkozások is fontos szerepet játszanak a helyezések elérésében.

Fontos tényező még az is, hogy az adott témában publikált konkurens honlapok mennyire vannak keresőoptimalizálva, mekkora a verseny az adott keresőszóra.

A fentiekből is kiderül, , hogy egy honlap keresőoptimalizálása milyen összetett feladat. Esetenként kisebb változtatásokkal is jelentős sikerek érhetőek el, gyakran a munka több hétig is eltarthat. Amennyiben a honlap régebbi technikákkal készült, és nem keresőbarát kialakítású, szükséges lehet a honlap teljes frissítése, újraformálása is. Ilyenek például a frame-s oldalkialakítású honlapok.

Mi a legegyszerűbb módja, hogy megvizsgálja honlapja keresőoptimalizáltságának fokát? Erről a "Keresőoptimalizált-e a honlapom?" című leírásomban olvashat.

 

Keresőoptimalizált-e a honlapom?

Ezt a legegyszerűbben úgy lehet ellenőrizni, hogy a keresőkben különböző kulcsszavakra megvizsgáljuk, hányadik helyen találharó a honlapunk. Ilyenkor a honlap témájához kapcsolódó kulcsszavakra kell rákeresni. Amennyiben a találati lista első oldalán szerepel honlapunk, akkor nagy valószínűség szerint keresőbarát kialakítású honlapunk van. A jobb érthetőség miatt nézzük ezt meg egy konkrét példával is szemléltetve.
"Shoes KFT" cipők nagykereskedelmével foglalkozik. Először keressünk rá a Kft nevére. Valószínűleg az első helyen fog szerepelni a  találati listán a cég honlapja. Ez még nem jelenti azt, hogy a honlap keresőoptimalizált. Most további kulcsszavakra is keressünk rá. Ilyen pl:"cipő kereskedelem", "cipő nagykereskedelem", "cipő viszont eladás". Ha a kiválasztott további kulcsszavakra is jól szerepel a honlapunk, akkor minden bizonnyal keresőbarát honlapunk van. Az eredmény akkor mondható igazán jónak, ha a találati lista első három helyén szerepel a honlapunk.
Miért csak ekkor? Erről bővebben a "Mikor keresőoptimalizáltassam honlapomat?" című cikkemben olvashat.

 

Linknépszerűsítés

A keresőoptimalizálás egyik eszköze a linknépszerűsítés. A linknépszerűsítés azt jelenti, hogy a honlapunkra mutató linkeket, hivatkozásokat helyezünk el más, lehetőleg hasonló témával foglalkozó honlapokon, link gyűjteményekben. Így nem csak honlapunk látogatottsága növelhető, hanem a keresők találati listájában is előrébb kerülhetünk.
Nemcsak az oldalunkra mutató linkek mennyisége, hanem minősége is fontos. A nem releváns (témában nem azonos, vagy ahhoz kapcsolódó) oldalakon elhelyezett linkek ellenkező hatást válthatnak ki.
A megfelelő oldalak felkutatása, kiválasztása több napig is eltarthat, az eredménye gyakran csak hetek múlva jelentkezik, de mindenképp érdemes foglalkozni vele, mert a látogatottság jelentősen növelhető ezzel a technikával.

Tippek röviden

 • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

  A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

 • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

  A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

 • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

  A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Szolgáltatásaink

 • honlapkészítés, honlap karbantartás
 • webdesign tervezés, webdesign készítés
 • weboldal karbantartás, honlap frissítés
 • honlap re-design készítés
 • többnyelvű honlapok készítése
 • képgalériák készítése
 • kapcsolati űrlapok, megrendelőlapok készítése
 • hírlevélküldő készítése
 • vendégkönyv
 • fórum készítése
 • keresőoptimalizálás
 • Google AdWords kampánykezelés
 • linknépszerűsítés
 • látogatottság növelés
 • webes szövegírás
 • árajánlat kérés >>

Kiss Honlapkészítés Győr

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com