Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Weboldal tervezés lépései

Weboldal tervezésEgy ingyenes személyes konzultáció során megbeszéljük, miért van szüksége honlapra, mit szeretne elérni honlapjával. Egyúttal kitűzzük a weboldal készítés céljait is. Ezek a célok lehetnek egyszerűen csak bizonyos információk megosztása az érdeklődőkkel, esetleg értékesítés a weboldalon.
A weboldal tervezés második lépéseként megtervezzük a weboldal menüpontjait, a weboldal szerkezetét, illetve egyeztetünk, milyen funkciókat szeretne a weboldalra.
A weboldal tervezés során amennyiben igényt tart rá tanácsokkal, ötletekkel segítem, hogy honlapja később teljesíteni tudja a kitűzött célokat. Megismertetem Önt az internetezők keresési szokásaival, illetve a keresők működésével.
Végezetül az ingyenes konzultáció során a weboldal későbbi megjelenését, a weboldal designt is egyeztetjük.

Weboldal tervezés 1. lépés: célok kitűzése

Fontos, hogy tisztában legyünk azzal, miért is készítünk weboldalt. Egyszerűen csak a cégünk szolgáltatásait akarjuk bemutatni az érdeklődőknek, esetleg hírlevél feliratkozókat is szeretnénk gyűjteni, esetleg értékesíteni is szeretnénk szolgáltatásokat, termékeket. A weboldal célok kitűzése azért fontos, mert később a weboldal elkészítése után ezeknek a céloknak a figyelembe vételével érdemes a honlap tesztelését, és a későbbi optimalizálást elvégezni.

Weboldal tervezés 2. lépés: menüpontok megtervezése

Weboldal tervezés: weboldal menüpont tervezésA weboldal tervezés első lépése, hogy száma vesszük azokat a tevékenységeket, szolgáltatásokat melyeket a weboldalon be szeretnénk mutatni. Fontos, hogy a különböző témáknak saját menüpontokat tervezzünk, hiszen egy menüpontot maximum két kulcsszóra fogunk tudni keresőoptimalizálni. A különböző tevékenységek rendezett elkülönítésével a látogatók is gyorsabban el fognak igazodni a weboldalon.

Weboldal tervezés 3. lépés: kulcsszavak meghatározása

A honlap megtalálhatósága végett nagyon fontos a honlap tervezéskor a fő kulcsszavak meghatározása. Amennyiben később szeretné, hogy honlapja a keresők találati listájának elején helyezkedjen el, a honlap tervezés során díjmentesen kulcsszólistát készítek weboldalához, melyet a weboldal szövegírásakor, vagy a honlap bővítésekor fel tud használni.

A megtervezett weboldal menüpontjait és a legfontosabb kulcsszavakat érdemes egy táblázatban rögzíteni segítségül a weboldal elkészítéséhez.

weboldal tervezes menupont tervezes

Az ábrán egy weboldal tervet láthatunk a menüpontok neveivel és a hozzájuk kapcsolódó kulcsszavakkal. Azok az altevékenységek, melyek szorosan kapcsolódnak egy fő tevékenységhez almenüpontokban is megjeleníthetjük.

Weboldal tervezés 4. lépés: weboldal szövegírás

A legjobb, ha maga a honlap tulajdonosa is részt vesz a saját weboldalának a szövegírásában, hiszen ő ismeri legjobban a céget, a cég profiljait, a forgalmazott termékeket és a vállalkozás szolgáltatásait. A honlap szöveg írásakor ajánlatos az előzőleg kapott kulcsszólistát felhasználni. Javasolt a cég profiljáról olyan részletességgel írni, hogy abból a weboldalra látogatók minden fontos információt megtudjanak.
Természetesen nem minden cégnél van szabad erőforrás a honlapszöveg írására. Ebben az esetben is van kész megoldásunk, a Kiss Honlapkészítés külön díj ellenében megírja honlapjára a megfelelő webszöveget.

Weboldal tervezés 5. lépés: weboldal grafikai tervezés

Weboldal tervezés: weboldal grafikai tervezésA weboldal tervezés után a weboldal grafikai tervezése a következő lépés. A legtöbb esetben érdemes a honlap grafikai megjelenését a weboldal témájához igazítani. Amennyiben a cégnek már van logója, esetleg rendelkezik céges arculattal, abban az esetben a honlap grafikai tervezését a meglévő arculati elemekkel összhangban tervezzük meg.
A grafikai tervezés eredményeként Ön egy a honlap méretével megegyező képet kap készhez, melyet felnagyítva akkora méretben vizsgálhat meg, amekkora a saját képernyőjén egy átlagos honlap. Amennyiben elégedett a grafikai tervezés eredményével az elkészített weboldala a grafikai tervvel megegyező kinézetben fog elkészülni. Ha bizonyos részletekkel nem elégedett, akkor a grafikai tervezés során van még lehetőség kisebb módosításokat végrehajtani.

A helyes és szakszerű weboldal tervezéssel pénzt és időt takarítunk meg, valamint a későbbi bosszúságoktól is megkímélhetjük magunkat. A megfelelően megtervezett weboldal elkészítése után nem lesz szükség a weboldal átdolgozására, folyamatos módosítására. Az alaposan megtervezett weboldal a keresőkben a keresőkben is jobban fog teljesíteni.

Természetesen nem kell minden honlap tulajdonosnak tisztában lenni a helyes weboldal tervezéssel. Amennyiben a Kiss Honlapkészítésnél rendeli meg a weboldal készítést, abban az esetben a weboldal tervezésben is segítjük megrendelőinket.

Tippek röviden

 • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

  A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

 • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

  A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

 • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

  A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Szolgáltatásaink

 • honlapkészítés, honlap karbantartás
 • webdesign tervezés, webdesign készítés
 • weboldal karbantartás, honlap frissítés
 • honlap re-design készítés
 • többnyelvű honlapok készítése
 • képgalériák készítése
 • kapcsolati űrlapok, megrendelőlapok készítése
 • hírlevélküldő készítése
 • vendégkönyv
 • fórum készítése
 • keresőoptimalizálás
 • Google AdWords kampánykezelés
 • linknépszerűsítés
 • látogatottság növelés
 • webes szövegírás
 • árajánlat kérés >>

Hasznos tippek

 • Weboldal átadás utáni teendők, azaz honlapmenedzsment 2015.02.01.

  Amikor végre elkészül a weboldal, átadják a nagyközönségnek, az emberek (és cégek) legnagyobb része azt hiszi, hogy vége a munkának, minden a helyén van és...

 • Joomla honlapkészítés 2013.02.20.

  A Joomla ingyenes keretrendszer használatával könnyen és gyorsan megy a honlapkészítés. A Joomla alaprendszer folyamatosan fejlődik, így az...

 • Saját weboldal készítése 2013.02.14.

  A saját weboldal készítése nem egyszerű feladat, de az interneten fellelhető oktató anyagok és az ingyenes weboldal készítő programok használatával ma már...

 • Egyedi honlapkészítés 2013.02.12.

  A legtöbb vállalkozás egyedi termékeket állít elő, illetve egyedi termékeket és szolgáltatásokat értékesít, ezért az interneten is egyedi...

 • A weboldal készítés alapjai 2013.02.09.

    A weboldal készítés alapjait viszonylag gyorsan el lehet sajátítani. Az egyszerűbb weboldalak készítéséhez csupán két programnyelvet kell...

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com