Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Honlap szerkesztés önállóan

A honlap szerkesztés ma már egyszerűbb és könnyebb feladat, mint azt elsőre gondolnánk. De először javaslom, tisztázzuk mit is takar a honlap szerkesztés szó. A honlap szerkesztés a honlapkészítést követő munkafolyamtok összessége, mely során a honlap oldalait megtöltjük szövegekkel és képekkel. A honlap szerkesztés az adminisztrátori felületnek köszönhetően roppant egyszerűvé teszi a Kiss Honlapkészítés által készített honlapokat.

Amennyiben igényli, a Kiss Honlapkészítésnél rendelt honlaphoz díjmentesen honlap szerkesztő felületet biztosítunk (csak üzleti honlapok és webáruházak esetén!), melynek segítségével önállóan is szerkesztheti honlapját, módosíthatja, aktualizálhatja a honlap tartalmát. Ráadásul, ha szeretné később önállóan bővítheti honlapját, új menüpontokat is szabadon létrehozhat.

A továbbiakban bemutatom milyen egyszerű a honlap szerkesztése a Kiss Honlapkészítés Győr által készített honlapok esetében. Természetesen minden ügyfelünket megtanítjuk a honlap szerkesztés alapjaira.

Honlap szerkesztés lépései

A honlap szerkesztés összesen három egyszerű lépésből áll, az előkészületből, a honlap szerkesztésből és a menüpont készítéséből.

1.A képek előkészítése, szövegek rendszerezése honlap szerkesztéshez

A honlap szerkesztés első lépésében a rendelkezésünkre álló szöveges és képeket készítjük elő. A szöveges tartalmakat rendszerezzük, csoportosítjuk. A tartalom megfogalmazásakor gondosan ügyelni kell arra, hogy a honlap szövege a keresők elvárásainak és a látogatóknak egyaránt megfeleljenek.

A csoportosított képeket először rendszerezzük, válasszuk ki a megfelelő tartalmú és minőségű képeket az adott tartalmakhoz. Ezután a képek optimalizálása következik. Ennek során csökkentjük a képek fájlméretét, ha szükséges akkor a képet is szerkeszthetjük, hogy a honlap szerkesztéséhez megfelelő méretű és minőségű képekkel rendelkezzünk.

Fontos megjegyezni, hogy az előkészítés során nem érdemes a képeket és a szövegeket egy egységes dokumentumba rendezni, hiszen ezt majd a honlap szövegszerkesztőjében fogjuk elvégezni.

2. A honlap szerkesztése

A honlap szerkesztésekor a gondosan előkészített szövegeket és képeket töltjük fel a honlapra. Ezután következhet a honlap tartalom formázása. Ez a beépített szövegszerkesztő segítségével nem nehezebb, mint egy World dokumentum elkészítése. Ráadásul itt még további előny, hogy a szöveges elemeket és tartalmakat csak minimálisan szükséges formázni, hiszen az elkészített honlap sablon minden szöveg formázását elvégzi helyettünk. Ezáltal a honlap szerkesztés tovább egyszerűsödik, ráadásul így egy egységes honlap kinézet is könnyen elkészíthető.

3.Menüpont elkészítése

A korábban elkészített tartalmat már csak egyszerűen meg kell jeleníteni egy menüpontban. Ehhez csupán a menüpont készítést kell választani, ahol meg kell adni a menüpont nevét, és hogy mely tartalom jelenjen meg az adott menüponton.

Ezzel a honlap szerkesztés be is fejeződött, ilyen egyszerű a Kiss Honlapkészítés Győr által készített honlapok szerkesztése. Természetesen további tartalmak hozhatóak létre és jeleníthetőek meg korlátlan mennyiségben.

Rendelje meg álmai honlapját a Kiss Honlapkészítés Győr-nél, ahol a honlap szerkesztése nem fáradságos munka többé.

Tippek röviden

 • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

  A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

 • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

  A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

 • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

  A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Kapcsolat

KISS HONLAPKÉSZÍTÉS GYŐR
info@kisshonlapkeszites.hu
Tel: +36 70 / 252 4759

Szolgáltatásaink

 • honlapkészítés, honlap karbantartás
 • webdesign tervezés, webdesign készítés
 • weboldal karbantartás, honlap frissítés
 • honlap re-design készítés
 • többnyelvű honlapok készítése
 • képgalériák készítése
 • kapcsolati űrlapok, megrendelőlapok készítése
 • hírlevélküldő készítése
 • vendégkönyv
 • fórum készítése
 • keresőoptimalizálás
 • Google AdWords kampánykezelés
 • linknépszerűsítés
 • látogatottság növelés
 • webes szövegírás
 • árajánlat kérés >>

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com