Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Linképítés, linkmarketing

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

linkepitesEgy sikeres weboldal elképzelhetetlen linképítés nélkül. Egy sikeres weboldalnak több ezer mutató linkje is van, de egy céges weboldal esetén sokszor elég ha 100-200 mutató linket össze tudunk gyűjteni. De mi is az a linképítés? Miért van rá szükség? Ebből a cikkemből mindent megtudhat, amit a linképítésről fontos tudni.
A linképítésről bővebben

Linképítés más néven linkmarketing alatt azt értjük, amikor más weboldalakon a saját weboldalunkra mutató linket helyezzünk el.

Miért van szükség linképítésre?

Egy weboldal linképítése két szempont miatt fontos.

1, Látogatottság növelés

Minél több weboldalon található meg honlapunkra mutató link, annál többen fognak rátalálni honlapunkra.

2, Keresőoptimalizálás

A kereső oldalak, mint például a Google is pontosan számon tartják az egy weboldalra mutató linkeket. Minél több link mutat a honlapunkra, annál fontosabbnak tartják azt.

Az alapelv nagyon egyszerű. Ha rendelkezünk egy jó weboldallal, melyen értékes tartalom található, akkor arra sok más weboldalról fognak hivatkozni. Tegyük fel, a weboldalunkon írunk egy értékes cikket a faültetésről. Ha egy fórumon valaki erről kérdezni a többieket hogyan kell megfelelően fát ültetni, válaszként elég csak egy linket írni, amely a mi honlapunkra mutat. Ezt hívják természetes linképítésnek.

Linképítés módszerek

A természetes linképítés általában nagyon lassú folyamat. Különböző módszerek léteznek arra, hogy honlapunkra mutató linkeket helyezzünk el más weboldalakon.

1. Linkgyűjteményekbe, cégregiszterekbe történő regisztrálás

Nagyon sok olyan linkgyűjtemény van, amelybe díjmentesen ajánlhatjuk oldalunkat. Legismertebb ilyen gyűjtemény a lap. hu oldalak. Fontos, hogy mindig olvassuk el a felhasználási feltételeket és a megfelelő kategóriába ajánljuk honlapunkat.

2. Linkcsere

Nagyon sok weboldal tulajdonosa cserébe hajlandó honlapunkra mutató linket, viszont linkért cserébe elhelyezni saját weboldalán.

Nem csak a mutató linkek mennyisége, de a minősége is nagyon fontos. Lehetőleg honlapunk témájához kapcsolódó oldalakon helyezzünk el linkeket.

3. Fizetett hirdetések

Egyes vélemények szerint a keresők nem nézik jó szemmel a fizetett linkeket. Én ezzel a nézettel azért nem nagyon értek egyet. Ha így lenne, senki sem hirdetne. Tovább megyek, például a Google is lehetőséget biztosít fizetett hirdetésekre.

4. Fórumokon való részvétel

Nagyon sok fórum található az interneten. Érdemes a weboldalunk témájához kapcsolódó fórumot keresni és ott aktívan részt venni. Ha ügyesek vagyunk, saját weboldalunkra mutató linket is elhelyezhetünk hozzászólásainkban. Törekedjünk azonban arra, hogy részvételünk értéket is képviseljen, a spam-előket a fórumokon sem szeretik.

5. Hozzászólás blog bejegyzésekhez.

Sok weboldal tulajdonosa ír szakmai blogot. Ha van rá lehetőség, szóljunk hozzá bátran egy-egy cikkhez. Tegyünk fel kérdéseket, vessünk fel új témát.

6. Linképítés közösségi médiában

A közösségi oldalakon lehetőség van vállalkozásoknak is nyilvános oldal létrehozására. Érdemes kihasználni ezeket a lehetőségeket is.

A linképítés általában egy elég unalmas és hosszadalmas folyamat. Egy weboldal esetén 100-200 link más jelentős javulás szokott eredményezni a keresőkben is.

 

Ha Önnek nincs erre ideje, vagy csak nem szeretne ezzel foglalkozni, vegye igénybe a Kiss Holnapkészítés linkmarketing szolgáltatását. Egy mutató link regisztrálása csupán 250Ft-ba kerül Önnek.

Linképítés megrendelése

Kérjen egyedi ajánlatot linképítésre az oldal alján található üzenetküldő űrlappal.


<< Mi az az AdWords?

Blog címlap

Hogyan válasszunk honlapkészítőt? >>

 

 


Tippek röviden

 • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

  A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

 • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

  A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

 • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

  A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Kapcsolat

KISS HONLAPKÉSZÍTÉS GYŐR
info@kisshonlapkeszites.hu
Tel: +36 70 / 252 4759

Korábbi bejegyzések

 • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016.02.06.

  A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

 • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016.01.16.

  A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

 • Weboldal ereje számokban 2015.12.10.

  A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

 • AdWords vagy keresőoptimalizálás? 2015.11.16.

  A látogatók vonzásának több módszere is van, a legnépszerűbbek közé tartoznak a különböző fizetett hivatkozások, mint például az AdWords, valamint a...

 • Mobilra optimalizált weboldalak 2015.10.28.

  Jelenleg az internetezők egyik legnagyobb kategóriáját azok képezik, akik valamilyen okos készülékről böngésznek (telefon, tablet, stb.), ezt pedig...

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com