Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Miért nyissunk webáruházat?

Olvasóink értékelése: 3 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 

 

Webshop nyitás indokaiA válság hatásait általában a kiskereskedések szenvedik meg a legjobban. A kisebb üzletekben folyamatosan kevesebben vásárolnak, manapság már a multik is visszaesésről beszélnek. Az üzletek egyre többet kénytelenek akciózni, hogy becsalogassák a vásárlókat, folyamatos az üzletek bezárása. Hová tűntek a vásárlók?
Egyre többen vásárolnak az interneten

A világon egyre többen, egyre több mindent vásárolnak az internetről. Ma már világszerte az eladások 44%-a az interneten keresztül zajlik. Egyes országokban a webshopok forgalma ma már meghaladja a fizikai üzletek forgalmát. Habár itthon a neten vásárolók aránya valamivel alacsonyabb mint a nemzetközi átlag, azonban az elmúlt években a webáruházak piaci részesedése folyamatosan emelkedik hazánkban is.

Mi a sikere a webáruházaknak?

A vásárlók egyre kedvezőbb árakon és a lehető legnagyobb kényelemben szeretnek vásárolni. A webáruházakban forgalmazott termékek ára általában kedvezőbb, mint az üzletekben található termékek árai, ráadásul nem kell igazodni a nyitvatartási időhöz sem.

Mennyibe kerül egy webáruház készítése?

Egy fizikai üzlet nyitásánál lényegesen kevesebbe. Nem szükséges üzletet fenntartani, bérleti díjat sem kell fizetni, és ami a legjobb, egy webáruház idővel automatikusan dolgozik. Hosszútávon sokkal érdemesebb lehet egyes esetekben webáruházat (is) üzemeltetni, mint üzletet. Talán az sem véletlen, hogy az egyik barkácsáruház is elindította a közelmúltban webáruházát.


<< Ingyenes online képszerkesztő

Blog címlap

A Google helyek >>

 

 


Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Blog

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com