Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Mitől lesz sikeres a weboldalam?

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Sikeres weboldal készítésMunkámból adódóan gyakran találkozom olyan weboldalakkal, amelyek felett már jócskán eljárt az idő. Az utóbbi időben egyre több weboldal tulajdonos keres meg, akik a weboldalukat szeretnék kicsit felfrissíteni. Gyakran ezek a weboldalak korábban mindenfajta koncepció nélkül készültek, már az elkészítés idejében sem foglalkoztak velük megfelelően, és az idők folyamán a legnagyobb frissítésnek a telefonszám aktualizálása számított. Mi kell ahhoz, hogy sikeres legyen a weboldalunk? Erre adok most röviden választ.

 

Koncepció kidolgozása

Egy weboldal készítésekor ez a legelső lépés. Egyáltalán nem mindegy, hogy kinek és milyen okból készítünk weboldalt. Ismernünk kell a célközönséget, és azt is tudnunk kell, mit szeretnénk elérni a weboldallal. Értékesíteni, ismereteket megosztani, esetleg szolgáltatást kínálunk? Bármi is legyen a célunk a weboldal készítésével, mindegyikhez más felépítésű honlapra lesz szükségünk.

Profi webdesign készítés

Mint mindenhol, a weben is az első szempont egy weboldal megítélésnél a kinézet, azaz a webdesign. Ez az, ami meghatározza a látogatók első benyomását. A szomszéd, vagy egy ismerős által összerakott, de legtöbbször nem megfelelően elkészített webdesignnal hosszú távon többet veszítünk, mint amennyit rövid távon megspórolunk.

Saját domain, fizetős tárhely

Egy weboldal fenntartásának éves díja általában nagyon alacsony költséget jelent egy cég éves költségvetésében. Nem érdemes ezt az évi 10 ezret megspórolni egy ingyenes tárhely és domain használatával, mert ez a partnerek szemében bizalmatlanságot ébreszt.

Korszerű weboldal készítés

A weboldal készítés technikái folyamatosan változnak, fejlődnek. Érdemes olyan weboldal készítő céget választani, akik lépést tartanak a technikai fejlődéssel és nyitottak az új dolgokra. Ezt könnyen leszűrhetjük a kiszemelt cég blogjából is. Ha ott folyamatosan ír az újabb trendekről akkor valószínűleg jó helyen járunk.

Megfelelő webszövegírás

Egyáltalán nem mindegy mit és hogyan fogalmazzuk meg mondanivalónkat a weboldalunkon. A megfelelően megírt webszöveg sokat javít a weboldal sikerességében, és az érthetőségben.

Rendszeres weboldal frissítés

A rendszeresen frissített, folyamatosan növekvő weboldalakat a látogatók és a keresők is pozitívan díjazzák. Az elhanyagolt, nem karbantartott weboldalakat a keresők idővel hátrébb sorolják, így a látogatottságuk is gyorsan csökken.

Amennyiben a fent felsorolt legfontosabb elemekre figyelünk weboldalunknál, a befektetett energia idővel megtérül, és ennek eredményeként a megrendelések és eladások is biztosan növekedni fognak. Ha nincs időnk vagy energiánk a weboldalunkra akkor olyan weboldal készítő céget keressünk amely komplett megoldást kínál a weboldal készítés terén.


<< Google Helyek

Blog címlap

A Google keresési szokások >>

 

 


Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Blog

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com