Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Ingyenes képszerkesztő

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Pixlr EditorKorábban már bemutattam egy ingyenes lehetőséget képszerkesztésre, most egy másik hasonló eszközt fogok bemutatni, amellyel a képszerkesztés nagyon gyorsan és nagyon egyszerűen elvégezhető. Ráadásul ez egy online ingyenes képszerkesztő program, amely bárhonnan elérhető, nincs szükség a program használatához telepítésre, csupán egy webböngészőre. Az eszköz a Pixlr.com-on található Pixlr Editor, mely egy Photoshop-hoz hasonló online képszerkesztő.

 

Ingyenes képszerkesztés online

A Pixlr Editor nagyon hasonlít a Photoshop-ra, kinézetében és használatában is nagyon nagy a hasonlóság. Az eszközök és azok használata is megegyezik a két programban, itt is használhatunk Layer-eket, Tool-okat mint ahogy azt a nagy testvérnél megszokhattuk. A legnagyobb előnye a programnak természetesen az ára, pontosabban az ár hiánya, mivel a Pixlr Editor használata teljesen ingyenes.

A program legnagyobb előnye egyben a hátránya is. Aki ismeri a Photoshopot és használja annak a Pixlr Editor kezelésével sem nem lesznek gondjai. Aki viszont csak most kezd el foglalkozni a képszerkesztéssel annak ezt a programot és a Layerek használatát is meg kell tanulnia. Szerencsére ez nagyon logikus és könnyen megtanulható.

Képszerkesztés Pixlr Editorral

Képmegosztás Facebookra

A Pixlr Editor-ral szerkesztett képet menthetjük saját gépünkre, de akár közvetlenül webre is feltölthetjük. Létrehozhatunk saját képgalériát a Pixlr oldalán is, de a képek közvetlenül menthetőek Picasa képgalériánkba vagy akár a Facebook profilunkba is feltölthetőek.

Összességében egy nagyon jó és nagyon rugalmas program a Pixlr Editor, mely egy komoly alternatívát kínál a webes képszerkesztésben.


<< Újra divat a blog készítés?

Blog címlap

Miért nyissunk webáruházat? >>

 

 


Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Blog

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com