Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Hogyan válasszunk honlapkészítőt?

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

honlapkeszito_valasztasEgy cég számára nagyon fontos, hogy képzett honlap készítő készítse el a weboldalát, mert nagyon sok különbség van honlap és honlap között is.

Ma már szinte minden háztartásban található internet kapcsolat. A legfrissebb felmérések szerint Magyarországon a felnőtt lakosság fele internetezik rendszeresen.

Az aktív internetezők száma és az internetezéssel töltött idő az okos telefon elterjedésével és az egyre gyorsabb mobil internet kapcsolatnak köszönhetően várhatóan tovább fog emelkedni.

 

Az internet sikere abban rejlik, hogy gyakorlatilag bárhonnan bármilyen információt kényelmesen elérhetünk. Az internetezők mindig keresnek valamit. Jópofa történeteket, vicces képeket, videókat. Nagyon sokan használják azonban az internetet, szolgáltatások, szolgáltatók keresésére. A keresési szokások változását a hazai cégek és vállalkozók is felismerték, és egyre többen készítenek saját honlapot, webáruházat. Ma már hazánkban is több mint kettő ezer webshop üzemel. Érdemes azonban megemlíteni, hogy például a webáruházak esetén a forgalom közel 80%-át nagyjából 20 cég bonyolítja a kétezerből. Ebből a példából is kiderül milyen fontos, hogy megfelelő honlap készítőt válasszunk. Ahhoz, hogy honlapunk ne csak egy legyen a sok közül, körültekintően kell honlap készítőt választani.

 

Milyen a sikeres honlap?

Először is vizsgáljuk meg, hogyan keresnek, és mi alapján döntenek az interneten keresők. Általában beírják a Google keresőjében azt a kulcsszót, melyre keresni szeretnének, és a megjelenő találati listáról megnézik az első 3-6 weboldalt. Ha egy bonyolult, átláthatatlan honlappal találkoznak, akkor onnan gyorsan továbbállnak. A megmaradt weboldalak közül bizonyos szempontok alapján választanak egyet, akitől vásárolni, rendelni fognak. Ennek a folyamatnak az ismeretében már nyilvánvaló lehet számunkra, mitől jó egy weboldal. Ha a Google első oldalán található a legfontosabb kulcsszavakra, esztétikus, könnyen kezelhető és átlátható. Ha a fentiekben körülírt weboldalt szeretnének, kellő körültekintéssel kell honlap készítőt választanunk.

Milyen szempontok alapján válasszunk honlap készítőt?

Először is nagyon fontos, hogy ne csak az ár domináljon. Nagyon sokat esnek abban a hibába, hogy honlapkészítésre több honlap készítőt cégtől kérnek árajánlatot, és csupán az ár alapján választanak. Nyilván az ár is nagyon fontos tényező, de egyáltalán nem mindegy, hogy a későbbiekben hány ügyfelet hoz weboldalunk. Ezért én azt javaslom, vizsgáljuk meg a kiszemelt cégek referencia munkáit alaposan. A webdesing és az átláthatóság után nézzük meg az egyes weboldalakat, hogyan szerepelnek a keresőkben a legfontosabb kulcsszavakra. Olyan honlap készítőt válasszunk, aki megfelelő referenciákkal rendelkezik a keresőoptimalizálás, linképítés, webes szövegírás területén is. Ugyanis ma már egy jó honlap készítőnek ezekhez a területekhez is értenie kell a programozás mellett.

Ha Ön megfelelő referenciákkal rendelkező honlap készítőt keres, akkor a Kiss Honlapkészítés kiváló partner lesz weboldala elkészítéséhez. A programozás mellett kiemelten fontosnak tartom az esztétikus, szép webdesign elkészítését, melyet profi grafikus segítségével készítek el.

A keresőoptimalizálás területén számos sikert könyvelhetek el, több készített weboldalam is a Google találati listájának első 3 helyezettje között van.

Készített weboldalaim minden esetben könnye kezelhetőek, jól átláthatóak, felhasználóbarát kialakításúak.

Árajánlat kérése honlapkészítésre:

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


<< Linképítés

Blog címlap

Mobilra optimalizált weboldalt szeretne? >>

 

 


Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Blog

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com