Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Változás a .hu domain név regisztrálásának menetében

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

Domén változás2011 június 1-től jelentősen felgyorsul a magyar .hu domain nevek regisztrálásának folyamata. A legjelentősebb változás, hogy megszűnik a 14 napos várólista. A .hu domain név a regisztrálást követően azonnal használhatóvá válik.

Az első 8 napban továbbra is meghirdetésre kerül a domain név a regisztrálás után. Amennyiben a regisztrálás ellen senki nem emel kifogást, 8 nap után a .hu domain név végleges bejegyzésre kerül.

 

A másik lényeges változás, hogy a prioritás rendszere megszűnik. Ezentúl a vállalkozások már nem tudják a nevükkel megegyező .hu domain nevet már nem tudják elsőbbséggel regisztrálni.

A .hu domainek felmondási rendszere nem változik. A felmondást követő 61-ik naptól van lehetőség a már felmondott domain újbóli regisztrálására.

A változásokat figyelembe véve talán érdemes újragondolni a honlap készítő cégeknek egy új weboldal készítésének a menetét.
A jövőben talán érdemesebb lesz először a tartalomra koncentrálni, és csak azután a webdesign-ra. Hiszen ha egy új weboldal készítésekor már elkészült a szerkezet és a tartalom, azonnal regisztrálható a honlap a keresőkben, mivel a domain név már aktív. A keresőknek úgyis szükségük van némi időre, amíg indexelik a honlapot, és megjelenítik a találati listájukon. Ez idő alatt elkészíthető a webdesign, befejezhető a weboldal.


<< A Facebook rajongói oldalról

Blog címlap

A honlapkészítés folyamata >>

 

 


Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Blog

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com