Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Mi tartalmazzon egy honlap kezdőlapja?

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

kezdolap_tartalmaAzért van nagy jelentősége egy honlap kezdőlapjának, mert ezzel az oldallal találkozik először a felhasználó. Egy gyakorlott internetező 8-10 másodperc alatt eldönti érdekli-e az oldal tartalma. Amennyiben nem találja meg amit keres, gyorsan továbbáll. Egy rosszul kialakított kezdőlappal potenciális ügyfeleket, megrendelőket veszíthetünk.

 

Mit ne tegyünk?

Lehetőleg kerüljük a kezdőlapon elhelyezett sablonos köszöntést, vagy bemutatkozást, hiszen ha a látogató egy keresőből érkezik, akkor valószínűleg nem erre kíváncsi, hanem arra a konkrét témára, amire rákeresett.
Cégünk bemutatására érdemes ezért egy külön oldalt választani. Ezen bemutathatjuk vállalkozásunkat, gyökereit, kitérhetünk munkatársaink szakképzettségére, tapasztaltságára. Részletesen beszámolhatunk elért eredményeinkről, díjainkról, minősítéseinkről.

A kezdőoldal kialakítása

A kezdőlap kialakításakor két fontos tényezőt kell figyelembe vennünk. Mi az, amit a felhasználónak először szeretnénk megmutatni, és mi az, amit valószínűleg keresni fog a felhasználó a kezdőlapunkon?

Véleményem szerint egy cég honlapjának kezdőlapja akkor megfelelő, ha az áttekinthető, nem túlzsúfolt, abból néhány pillanat alatt kiderül a vállalkozás profilja, szolgáltatása, elérhetősége. Fontos, hogy konkrétan le is legyen írva, mivel foglalkozik az adott cég, mert így a keresők könnyebben tudják kulcsszavakhoz kapcsolni a honlapot.
Egy honlap kezdőoldala a keresőkben is kiemelt jelentőséggel bír, ha minőségi tartalommal töltjük fel, akkor várhatóan jobb helyezést fog elérni honlapunk a keresők találati listáján.


Ha felkeltettük érdeklődését akkor bizonyosan maradni fog, megtekinti további oldalainkat, feliratkozik hírlevelünkre, megnézi képgalériánkat, rólunk szóló külön oldalunkat.


<< Hogyan alakítsuk ki egy honlap szerkezetét?

Blog címlap

Hogyan írjunk jó webszöveget? >>

 

 


Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Blog

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com