Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Honlap szerkezetének, menüpontjainak megtervezése.

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

 

weboldal_tervezesHa már megtaláltuk a megfelelő domain nevet, akkor kezdődhet a honlap tervezése. A honlapkészítés előtt érdemes a tervezésre nagy hangsúlyt fektetni, és alaposan átgondolni leendő honlapunk tartalmát.

 

Miért készíttethetünk honlapot?

Egy cég honlapja leggyakrabban azért készül, hogy bemutassa profilját, szolgáltatásait, elérhetőségeit. Ennél azonban ma már többet is tud. Webáruházat, üzenőfalat, vendégkönyvet, fórumot üzemeltethetünk rajta, ügyfeleinknek hírlevelet küldhetünk, szavazás formájában kikérhetjük véleményüket, beléptető rendszer segítségével személyre szabott tartalmat nyújthatunk nekik.

Mit írjunk egy céges honlapra?

Képzeljük el azt a helyzetet, amikor egy üzleti megbeszélésen veszünk részt, amelyen be kell mutatnunk partnereinknek cégünket. Minden bizonnyal bemutatnánk cégünk fő tevékenységi köreit, majd az egyes profilokat részletesen is bemutatnánk.
Egy honlap szerkezetét is érdemes hasonló módon megtervezni. Weboldalunk legyen cégünk írásos prezentációja.

1. Csoportosítsuk cégünk tevékenységeit

Egy vállalkozásnak általában több fő profilja is van. Csoportosítsuk ezeket. Minden fő tevékenység kapjon egy külön oldalt.

2. Válasszunk kulcsszavakat

A megfelelő kulcsszavak kiválasztása talán a legfontosabb egy honlap tervezésekor. Ha olyan kulcsszavakat választunk, melyre ritkán, vagy egyáltalán nem keresnek a keresőkben, és erre optimalizáljuk honlapunkat, akkor nagy valószínűséggel komoly bevételtől fogunk elesni.
Kulcsszavak választásához és kulcsszó ötletek kereséséhez legjobb eszköz a Google kulcsszó választó eszköz. Ennek használatával pontosan láthatjuk egy-egy kulcsszónál a havi keresések számát.

3. A legerősebb kulcsszavakból legyenek a menüpontok címei

A menüpontoknak rövid, az oldal tartalmáról sokatmondó nevet adjunk. Így látogatóink rögtön tudni fogják, miről szólnak az egyes oldalak.

Ki tervezze honlapunkat?

A tervezésben érdemes a honlap tulajdonosának is jelentős szerepet vállalnia, hiszen ő ismeri legjobban ügyfeleinek igényeit, vállalkozásának profilját, szolgáltatásait, így a kész honlap tartalma, funkciói is várhatóan mindenki igényeit ki fogják elégíteni. Az alapos terveséssel később munkát, és így költséget is megtakaríthatunk. Hiszen egy félkész honlapot gyakran csak plusz munka árán tudunk átalakítani, és így az elkészítés ideje is várhatóan nőni fog.

Természetesen a legjobban a kezdőlap tartalmát kell átgondolnunk, hiszen általában azzal az oldallal találkozik először a holnapunkra érkező felhasználó, és a keresők szempontjából is ez a legfontosabb oldal.


<< Hogyan válasszunk domaint?

Blog címlap

Mit tartalmazzon egy honlap kezdőlapja? >>

 

 


Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Blog

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com