Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Tartalomfejlesztés weboldalon

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

tartalom-fejlesztes-honlapon-2Fontos, hogy egy cég megfelelő weboldallal rendelkezzen, hiszen ez az a terület, amelyen a legtöbb új ügyfél megismerheti a szolgáltatásokat, termékeket és magát a céget. Azonban arra is oda kell figyelni, hogy mi alapján állítjuk össze a weblapot, ezt követően pedig hogyan menedzseljük ezt, hiszen minden apró részlet nagymértékben befolyásolja a végeredményt.


tartalom-fejlesztes-honlapon

Fontos, hogy egy cég megfelelő weboldallal rendelkezzen, hiszen ez az a terület, amelyen a legtöbb új ügyfél megismerheti a szolgáltatásokat, termékeket és magát a céget. Azonban arra is oda kell figyelni, hogy mi alapján állítjuk össze a weblapot, ezt követően pedig hogyan menedzseljük ezt, hiszen minden apró részlet nagymértékben befolyásolja a végeredményt.

A tartalomfejlesztés jelentősége

Kiemelt figyelmet kell szentelni a weblap tartalmának, hiszen több szempontból is megvan a maga fontossága úgy a korábbi tartalom javításának, frissítésének, mint a fejlesztésének. A keresők kedvező módon értékelik ezt, ami minden cégvezetőnek fontos, az ilyen apróságokon dől el, hogy milyen helyen szerepel az oldal a különböző keresőkben. Természetesen a látogatók szempontjából is fontos fejleszteni a tartalmat, egy megfelelő összképet adni a weboldal tartalmának, hiszen ha jól eltaláljuk ezt, a különböző blog cikkek, bejegyzések megfelelő módon íródnak és kerülnek fel, akkor ez a látogatottság mértékén is meglátszik.

A minőség mellett a mennyiség is számít

Arra mindenképp oda kell figyelni, hogy minőségi tartalom kerüljön fel az oldalra, azonban nem szabad megfeledkezni a rendszeres fejlesztésről sem. Hiába a kiváló minőség, ha egy cég csak egy évben egyszer fejleszti a tartalmat, hiszen ezáltal sem a keresők, sem a látogatók szemszögéből nem várható fejlődés. A legjobb megoldás a viszonylag sűrű fejlesztés, új tartalmak feltöltése, azonban figyelve arra, hogy mindez a lehető legjobb minőségű legyen.

A tartalom fejlesztés témái

A leggyakoribb probléma a honlap tulajdonosoknál, hogy milyen témákban fejlesszük a tartalmat. A legegyszerűbb és egyben a leghatékonyabb, ha egy erre szakosodott céget kérünk fel, aki rendszeresen ír új bejegyzéseket a blogba, fejleszti a meglévő tartalmakat. Természetesen a munkában a weboldal tulajdonosának is részt kell venni, hiszen szakmailag ő ismeri legjobban az adott céget.
A legjobb ötleteket gyakran az érdeklődő ügyfelek adják. Érdemes rendszeresen feljegyezni a kérdéseiket, és ennek megfelelően lehet fejleszteni a tartalmakat.


<< Weboldal keresőoptimalizálás nélkül.

Blog címlap

Mit tartalmazzon feltétlenül egy céges honlap? >>

 

 


Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Blog

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com