Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Weboldal keresőoptimalizálás nélkül. Van értelme?

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

honlapkeszites-keresooptimalizalas-nelkul2A weboldal fontos helyen szerepel minden cég esetében, hiszen ezen a felületen találhatja meg az adott vállalatot a legtöbb potenciális ügyfél, vagyis vásárló. Azonban a megfelelő weboldal még nem garancia semmire, érdemes komolyan venni a honlap menedzsmentjét is, valamint a keresőoptimalizálásra kiemelt figyelmet kell fordítani.

A weboldal fontos helyen szerepel minden cég esetében, hiszen ezen a felületen találhatja meg az adott vállalatot a legtöbb potenciális ügyfél, vagyis vásárló. Azonban a megfelelő weboldal még nem garancia semmire, érdemes komolyan venni a honlap menedzsmentjét is, valamint a keresőoptimalizálásra kiemelt figyelmet kell fordítani.

honlapkeszites-keresooptimalizalas-nelkul

Miért fontos a keresőoptimalizálás?

Annyira boldogító érzés, amikor elkészül az új honlap, hogy sokan azt hiszik befejezték a munkát. Azonban optimalizálás nélküli honlap esetén valószínűleg meg sem térül a befektetett munka. Bármilyen jó a weboldal, ez még semmire sem garancia, hiszen a látogatók véletlenül nem fognak rábukkanni. Ekkor válik fontossá az optimalizálás, amely azt eredményezni, hogy az oldal a különböző kulcsszavak alapján a keresőkben elől szerepeljen, amikor a potenciális látogatók különböző szolgáltatások, cégek után keresgélnek. Köztudott, hogy mindenki a keresőkben az elsők közül választ weboldalt, amennyiben talál olyat, amely számára megfelelő szolgáltatásokat nyújt. Ez azt jelenti, hogy lehet egy oldal bármennyire érdekes, szinte senki nem kattint rá, ha pl. a kereső 3. oldalán jelenik meg.

Milyen mennyiségben érdemes igénybe venni a keresőoptimalizálást?

Akár már egy kisebb optimalizálás is azt eredményezheti, hogy megsokszorozódik a látogatók száma. Természetesen minél nagyobb az optimalizálás mértéke, annál nagyobb eséllyel fog nőni folyamatosan ez a szám. A szükséges optimalizálás mértékét sok tényező együttesen határozza meg. Az egyik legfontosabb ilyen tényező a konkurens weboldalak optimalizáltsága. Ha az adott témában sok a jól optimalizált oldal, akkor nagyobb mértékű optimalizálásra lesz szükség.

Egyes témaköröknél azonban a keresőoptimalizálás akár több hónapot, vagy akár egy évet is igénybe vehet. Ennek hátterében az áll, hogy a Google folyamatosan indexeli a honlapokat, és a túlzott tevékenységeket esetlegesen manipulatívnak tarthatja. Az ilyen keresőoptimalizálásnak pedig büntetés lehet a vége. Ezért mindenképp ajánlatos az egyszeri nagyobb optimalizáló csomag helyett a folytonosságra törekedni, amely így tovább is tart. A rendszeres honlapfrissítést, tartalom bővítést a keresők bizalommal kezelik, és az ilyen oldalakat szívesen helyezik előre. Ezért a hosszútávú keresőoptimalizálásnak sokkal hatásosabb is az eredménye.

Miért fontos keresőoptimalizáló céget megbízni a honlap optimalizálással?

A válasz nagyon egyszerű. A nem megfelelő keresőoptimalizálás kidobott pénz. Hiába próbáljuk meg önállóan kereső optimalizálni a honlapunkat, ha nem a megfelelő kulcsszavakat alkalmazzuk. Írhatunk akármennyit, ha nem arról írunk amiről kellene. A honlap keresőoptimalizálása nagyon összetett feladat, sok tényezőre kell egyidejűleg figyelni, és mivel a kereső folyamatosan változik, ezért a keresőoptimalizálásnak is követnie kell a változásokat. A keresőoptimalizáló cégek folyamatosan követik a változásokat, felkutatják és sikeresen használják a megfelelő kulcsszavakat, és szakszerűen építik fel a weboldalt. Az eredmény nem is szokott elmaradni.


<< Honlapmanagement

Blog címlap

Tartalomfejlesztés weboldalon >>

 

 


Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Blog

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com