Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Öt hasznos weboldal

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

ot-hasznos-weboldalAz interneten több millió honlap közül megtalálni a valóban hasznos weboldalakat gyakran nem egyszerű feladat. Legtöbbször egy probléma megoldására a keresőket használjuk, de ha a számunkra nem megfelelő alkalmazást tartalmazó honlapot nem keresőbarát technikával készítették, akkor csak nehezen találhatunk rá.
Ebben a rövid leírásban öt olyan hasznos honlapot mutatok be, melyeket magam is gyakran felkeresek.


Honlap elérés ellenőrzése

Csak nekem nem megy?Ha egy honlapot megfelelőnek tűnő internetkapcsolattal sem tudunk elérni, akkor érdemes felkeresnünk a downforeveryoneorjustme.com, azaz "Csak nekem nem megy, vagy másnak sem?" című honlapot. Ennek a weboldalnak a segítségével ellenőrizhetjük, hogy a betölteni kívánt honlap csak a mi számunkra, vagy másnak sem elérhető? Egyszerűen csak írjuk be a keresőmezőbe az elérni kívánt honlap címét, és a weboldal egy másik szerverről is megkisérli elérni a megadott webcímet, majd megválaszolja a kérdést: senki más nem érheti el a keresett honlapot, vagy csak mi. A segítség főleg akkor jöhet jól, ha egy gyakran használt szolgáltatást nem tudunk elérni: ilyenkor jó tudni, hogy feleslegesen próbálkozunk-e, vagy van esélyünk.

Eldobható e-mail cím

Eldobható e-mail címAz eldobhato.mpp.hu magyar nyelvű honlapon ideiglenes ingyenes, eldobható email címet készíthetünk magunknak. A szolgáltatás akkor hasznos, ha egy weboldal regisztrációja után nem szeretnénk kéretlen leveleket kapni. Regisztrációkor használjuk az ideiglenes címünket, a valódi címedet pedig titokban tarthatjuk. Ezzel a módszerrel nagy mértékben csökkenthetjük a spam áradatot.
PC adtok kinyerése

PC rendszeradatok kinyeréseAz egyszerű, de annál ízlésesebben elkészített honlap segítségével megtudhatjuk rendszerünk néhány fontos adatát. Ilyen az operációs rendszer verziószáma, a képernyőfelbontás, a böngésző típusa és verziószáma, az IP címünk, a sütik és a javasript állapota. Ezek az adatok gyakran jól jöhetnek, ha épp valamlyen gondunk van a számítógépünkkel, és segítséget szeretnénk kérni egy ismerősünktől. Ha nem értünk annyira a számítógép beállításaihoz, a weboldal meglátogatásával minden adatot naprakészen megkapunk, nem kell a számítógépünk rendszer adatai között keresgetnün.


Online számológép

Online számológépA legtöbb számítógépen van beépített számológép. Ha azonban egy webes alternatívát keresünk, mert például az androidos telefonunk számológépével nem lennénk elégedettek, akkor keressük fel az ingyenes online számológéphez a web2.0calc.com honlapot. Ez a tudományos kalkulátor bizonyára minden igényünket ki fogja elégíteni. A számológépen akár törtekkel vagy bináris számokkal is számolhatunk. Ha pedig segítségre van szükségünk, akkor kérdésünkre a mellékelt fórumon nagyon gyorsan választ kaphatunk, vagy magunk is segíthetünk a kérdezőknek.

Jelszó generátor, jelszó ellenőrző

Jelszó generátorA legtöbben valamilyen könnyen megjegyezhető jelszavat használnak, ráadásul ezt a jelszót gyakran több weboldalhoz is. A legrosszabb esetben az e-mail cím jelszavát használják honlapra regisztráláskor is. Sajnos az ilyen estekben ha jelszavunk illetéktelen kezekbe kerül, könnyien visszaélhetnek vele. Ezért érdemes minden regisztrációhoz véletlenül generált jelszót használni. Erre kiváló a www.webdigital.hu/password alkalmazása, ahol gyakorlatilag feltörhetetlen véletlen generált jelszavakat kaphatunk néhány kattintással. A beépített jelszó ellenőrző használatával meglévő jelszavaink erősségét is le tudjuk ellenőrizni.
<< Hírlevél ahogy használni kellene

Blog címlap

Honlap keresőbe regisztrálása >>

 

 


Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Blog

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com