Kiss Honlapkészítés elérhetőség ikoninfo@kisshonlapkeszites.hu

Kiss Honlapkészítés telefon ikon + 36 70 252 4759

Egyedi honlapkészítés Győr

weboldal-keszites

Weboldal készítés,
Webdesign készítés,
Honlap karbantartás
latogatottsag-noveles
Látogatottság növelés,
Keresőoptimalizálás (SEO),
Bevételt termelő honlapkészítés

webaruhaz-keszites

Webáruház készítés,
Webshop készítés,
Webshop karbantartás

Webdesign készítés

Olvasóink értékelése: 5 / 5

Csillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktívCsillag aktív
 

webdesign-keszitesAz egyedi és stílusos webdesign készítés a weboldal készítés egyik meghatározó eleme. A stílusos webdesign felkelti a látogatók érdeklődését, könnyen megjegyezhetővé teszik a weboldalt, és ha elnyeri a látogatók tetszését akkor weboldalunk jobban is fog teljesíteni. A webdesign készítésbe a színek kiválasztása, a tartalmi elemek átgondolt elrendezése és a tartalom megformázása tartozik.Tartalmak elrendezése webdesign készítésekor

A legjobb akkor elkészíteni a webdesign-t, miután már elkészültünk a weboldal tervezésével és pontosan tudjuk, melyik oldalra mi fog kerülni. A webdesign készítésekor a tervezett tartalmat így ízlésesen lehet elrendezni. A fontos elemek és mondanivalók a webdesign felső részébe kerülnek, a kevésbé fontosak alulra. A lényeg, hogyha a webdesign tervet készítjük, minden esetben vegyük figyelembe a későbbi használhatóságot is.

A webdesign készítés első lépéseként kijelöljük a fejléc és a menü helyét. A webdesign tervezésekor döntjük el azt is, hogy kapjon-e egy keretet a weboldal, illetve a tartalmak hogyan legyenek elkülönítve egymástól.

Webdesign készítés során hasznát színek

webdesign-szinekA webdesign színei meghatározzák az egész weboldal stílusát. Ha van logónk, akkor annak színeit a webdesign készítésnél figyelembe kell venni, érdemes a webdesign készítésnél a logó színvilágához illő színeket választani. A webdesign színeinek megválasztásakor azonban fontos a használhatóságot és az olvashatóságot is szem előtt tartani. Érdemes kerülni a sötét hátterű webdesign készítést világos betűtípussal akkor, ha hosszabb szöveges tartalom is fog a weboldalra kerülni. A sötét webdesign általában jól mutat, azonban hamar meg lehet unni és hosszú távon a szemet is bántja. A profi weboldalak design-a csak nagyon ritkán sötét.

Szövegek, tartalmi elemek formázása webdesign készítéskor

Az utolsó lépés a webdesign készítésekor a tartalmi elemek megformázása és a tipográfia (betűtíposok, betűméretek) meghatározása. A második lépésben meghatározott színekhez választhatunk kiegészítő színeket, melyekkel az egyes szövegeket formázhatjuk meg. Ekkor már kezd körvonalazódni a végleges webdesign. Érdemes a kész webdesign tervet néhány napig nézegetni, megszokni.

Webdesign terv megvalósítása

A kész webdesign megvalósítása, azaz a weboldal sablon elkészítése komoly és alapos programozói ismereteket igényel. Figyelembe kell venni a legújabb webes szabványokat, illetve tisztában kell lenni az egyes böngészők közötti különbségekkel is.

Árajánlat kérése webdesign készítésre

Kérjen árajánlatot kötelezettség nélkül webdesign készítésre, meglévő webdesign elkészítésére.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com


<< Webshop keresőoptimalizálás

Blog címlap

Weboldal tervezés tanácsok >>

 

 


Tippek röviden

  • Mit nevezünk minőségi tartalomnak? 2016-02-06

    A minőségi tartalom egy blog, vagy bármilyen weboldal esetében rendkívül fontos, hiszen ez elsődleges rangsorolási szempont a különböző...

  • Google Webmester Eszközök - azaz GWT 2016-01-16

    A GWT, vagyis Google Webmaster Tools, magyarul Google Webmester Eszközök egy rendkívül jó eszköz, amely teljesen ingyenes, és integrálni tudja...

  • Weboldal ereje számokban 2015-12-10

    A PageRank értéke az a mérőszám, amit már 1998-tól egy oldal erősségével kapcsolatos legfontosabb értékként kezelnek az internetezők, hiszen Larry...

Blog

honlapkeszites-arajanlat-keres-tablet

KÉRJEN EGYEDI ÁRAJÁNLATOT!

Nincs értelme tovább várnia! Vegye fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap segítségével, vagy hívjon a +36 70 252 4759-es telefonszámon.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com